VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 21 KASIM ÇARŞAMBA

21 Kasım 2018

....................

1-Seben ilçesi Dereboyu köyü halkından Beratiye ALTUNBEZEL’in eşi, Fatma KOCATEPE, Hatice DEMİR ve Ayşe GÜMÜŞ’ün babaları, Şaban KOCATEPE, İrfan DEMİR ve Hayati GÜMÜŞ’ün kayınpederi; Osman Altunbezel hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Seben ilçesi Dereboyu köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Seben ilçesi Susuz köyü halkından Ali ATA’nın eşi, İdris ATA, Durmuş ATA, İbrahim ATA ve Hicran MACAR’ın anneleri; Fatma Ata hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Sümer mahallesi camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

3-Kasaplar mahallesi halkından Cİmbabacakların (Merhum) hafız Ali YANAR’ın eşi, Kasaplar mahallesi camii imamı İbrahim YANAR’ın annesi; Emine Yanar hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Kasaplar mahallesi camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.


4-Bürnük köyü halkından İsmail ve Memnune KALAYCI’nın oğlu Abdullah KALaycı ve Muhterem AKBULUT’un kardeşi, Hüseyin AKBULUT’un kayınbiraderi, Hatice KALAYCI2nın eşi, Semih ve SERAP KALAYCI’nın babası, Bayram, Ahmet, Mehmet, Murat, Kemal ve Aysel’in enişteleri; Sezai Kalaycı hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Bürnük köyü camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.