VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FİKRET ORMAN BOLUSPOR'U ZİYARET ETTİ

18 Kasım 2018

................................

Boluspor Kulübü'nü ziyaret eden Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman, “Boluspor eskiden çok kuvvetli bir takımdı. Geçen sene direkten döndüler, bu sene Allah hayırlısını nasip etsin. Süper lige yakışır Boluspor. Tesisleriyle, yapısıyla İnşallah stadyum işimi de çözerlerse güzel olur” dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Boluspor Kulübü'nü ziyaret etti. Kulübün Karaçayır Mahallesi'nde bulunan tesisinde gerçekleştirilen Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Hakkı Öztabağ, Profesyonel Futbol Şube Sorumlu Yardımcısı Hüseyin Kayalıoğlu ve Bolu Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Aziz Özçağlar hazır bulundu.

“BEŞİKTAŞ TAKIMINI BOLU’DA AĞIRLAMAK İSTİYORUZ”

İlk sözü alan Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile dostluklarının çok uzun senelere dayandığını ifade ederek; “Fikret başkanımız, hem meslektaşımız hem de baba dostumuz. Bizim Beşiktaş ile olan muhabbetimiz, dostluğumuz uzun süredir var. Sağ olsun 3 sene önceki kongreden sonra ilk arayan başkanım oldu. Beşiktaş kulübü hocası, Şenol hocamızda evvelde hocalık yaptı. Bizim Beşiktaş kulübü ile dostluğumuz her zaman devam edecek. Sıkıntı yok. Bolu’da baya Beşikta taraftarı var. Çarşamba günü Sakarya’da maçta olacağım ben. İnşallah gene bu milli takım boşluğunda da Beşiktaş takımını Bolu’da ağırlamak istiyoruz” dedi.

“BOLUSPOR SÜPER LİGE YAKIŞIR”

Çarıkcı’nın ardından söz alan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Boluspor’un süper lige yakışacağını ifade ederek; “Boluspor eskiden çok kuvvetli bir takımdı. Geçen sene direkten döndüler, bu sene Allah hayırlısını nasip etsin. Süper lige yakışır Boluspor. Tesisleriyle, yapısıyla İnşallah stadyum işimi de çözerlerse güzel olur” şeklinde konuştu.

“TÜRK SPORUNUN YAPILANMAYA İHTİYACI VAR”

Türk sporunun yapılanmaya ihtiyacı olduğunun altını çizen Orman; “Camia kulüplerinde, şehir kulüplerinde sıkıntı var. Süper lige baktığınız zaman, düşen takımlar amatöre doğru gidiyorlar. Ciddi bir sıkıntı. Gelecek olan takımlarında taraftar sayısı az olan takımlar. Bu rekabetle, şehirlerin takımına sahip çıkmasıyla ve seyirci ile güzel olan bir spor. Şuanda birinci ligde son sıralarda Karabük, Eskişehir gibi takımlar var. Hepsi lig görmüş takımlar. Süper ligde durmak değil. Özellikle şehir takımlarının, futbolu seven yerlerin bu işin içinde olması lazım ki, halkın ilgisi artsın. Futbolun gelişebilmesi için seyircilerin işin içinde olması lazım. Türk sporunun yapılanmaya ihtiyacı var. İyi kulüplerimiz var finansman açısından. Ama iyi kulüplerimizin arkasında seyirci desteği yok” dedi.

“BOLU’YU YAZIN ANTALYA’SINA ÇEVİRMEK MÜMKÜN”

Gerede’de Beşiktaş Oteli’nin inşaatına bu yaz başlamayı düşündüklerini ancak ekonomik sıkıntının boy gösterdiğini işaret eden Orman; “Bu yaz başlayacaktık inşaatına. Fakat öyle bir ekonomik krizden geçiyoruz ki. Bolu’yu yazın Antalya’sına çevirmek mümkün. Burası çok güzel bir yer. Türk futbolu açısından baktığınız zaman bizler gidiyoruz, Avusturya’ya, Slovakya’ya. Dünya paralar harcıyoruz. Bizim yerlerimiz var. Ne eksiğimiz var. Tesis eksiğimiz var. Orada da bu bölgeye yatırım yapılması lazım. Fenerbahçe bir atılım yaptı. Bolu ile beraber bu bölgeyi aktif hale getirebilirsek çok güzel olacak. Kamp demek, vücudu çalıştırmak değil. Maç yapacaksınız. Maç yapmak içinde takımların gelmesi lazım. Antalya’ya 1500’e yakın takım geliyor. Bolu’ya da gelebilir ama tesislerin gelişmesi lazım. Hem ekonomi getirir, hem şehri futbola daha ısındırır” ifadelerini kullandı.

 

 

  • FİKRET ORMAN BOLUSPOR'U ZİYARET ETTİ
  • FİKRET ORMAN BOLUSPOR'U ZİYARET ETTİ
  • FİKRET ORMAN BOLUSPOR'U ZİYARET ETTİ
  • FİKRET ORMAN BOLUSPOR'U ZİYARET ETTİ
  • FİKRET ORMAN BOLUSPOR'U ZİYARET ETTİ
  • FİKRET ORMAN BOLUSPOR'U ZİYARET ETTİ
  • FİKRET ORMAN BOLUSPOR'U ZİYARET ETTİ
  • FİKRET ORMAN BOLUSPOR'U ZİYARET ETTİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.