VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BU İSTASYONDA LPG VE DİZELDE ÖZEL İNDİRİM...

16 Kasım 2018

.....................

Bolu’nun Karacaağaç Mahallesi’nde bulunan  Öz Köroğlu Akaryakıt Ltd. Şti’ye bağlı Lukoil akaryakıt istasyonunda enflasyonla topyekun mücadele kapsamında Pazartesi günleri LPG ve dizel ürünlerinde % 10 ile yüzde 24’e varan indirimler uygulayacak. Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Sürkit, "Haftada bir depo akaryakıt kullanan kişi ay bazında aynı fiyata neredeyse bir depo fazla akaryakıt almış olacak. Biz bu ülkeye güveniyoruz. Haftada bir gün zararına varan akaryakıt satışları yaparak Bolumuza vefa borcumuzu ödüyoruz" dedi. 

Bolu’da faaliyet gösteren Öz Köroğlu Akaryakıt Ltd. Şti bazı ürünlerde % 10 ila % 24 arasında değişen oranlarda indirim uygulayacağını duyurdu.

“AYLIK BİR DEPO FAZLA AKARYAKIT ALMIŞ OLACAK”

Şirket adına açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Sürkit, “Şirketimiz Türkiye’nin en köklü ve en önemli sektör firmalarından birisi olan Lukoil bayisidir. Ürünlerimiz kalitesini ispatlamış sektörün yüksek kaliteli ürünleridir. Biz bu yüksek kaliteli akaryakıtları en uygun fiyata tüketici ile buluşturacağız. Her Pazartesi motorin, euro diesel ve LPG satışlarımızda yüzde 24’e varan indirimler uygulayacağız. Yani kaba bir hesapla bir depo akaryakıt alan müşterimiz deposunu 25 ila 50 lira arasında değişen eksik ödeme ile doldurabilecek. Haftada bir depo akaryakıt kullanan kişi ay bazında aynı fiyata neredeyse bir depo fazla akaryakıt almış olacak. Biz bu ülkeye güveniyoruz. Haftada bir gün zararına varan akaryakıt satışları yaparak Bolumuza vefa borcumuzu ödüyoruz” dedi.

19 KASIM PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLIYOR, YILBAŞINA KADAR DEVAM EDECEK

Hali hazırda Dizel ve LPG ürünlerinde % 2 ila % 15 arasında indirimler uygulayan firma indirim miktarını % 24’e varan rakamlara çıkartarak Bolulu ailelerin bütçesine katkıda bulunmayı amaçlıyor. D-100 Karayolu üzeri Karacaağaç Mevkiinde bulunan Lukoil Akaryakıt istasyonunda 19 Kasım Pazartesi günü başlayacak olan kampanya yılbaşına kadar devam edecek.

  • BU İSTASYONDA LPG VE DİZELDE ÖZEL İNDİRİM...
  • BU İSTASYONDA LPG VE DİZELDE ÖZEL İNDİRİM...
  • BU İSTASYONDA LPG VE DİZELDE ÖZEL İNDİRİM...
2 yorum yapılmış
  • smailkabaday
    16 Kasım 2018 • 09:40
    Allah razi olsun.ben hep ordan alıyorum ve gecen gece gelip porsh araçtan inip selam veren biridir.
  • Arif
    17 Kasım 2018 • 09:29
    Indirim yapılan günlerde dahil Genel bir kontrol yapılmalı ki Gerçekten indirim var mı..?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.