VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 16 KASIM CUMA

16 Kasım 2018

....................

1-Gölyüzü Mahallesi sakinlerinden, (merhum) Sezai AYTUĞLU ve (merhume) Mürvet AYTUĞLU’nun kızı, (merhum) Sadık AYTUĞLU ve (merhume) Müşerref KOÇ’un kardeşi, Hikmet CANPOLAT’ın ablası; MELİHA AYTUĞLU hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Siteler caminde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Aşağısoku Mahalle mezarlığına defnedilecektir.

2-Seben ilçesi Çarşı Mahallesi halkından, Muhammet GÜLKAYA’nın kardeşi, Fikriye BOZOĞLU, Lütfiye ÇAM, Ayşe YILMAZ, Fatma KÜSEN ve Osman ARSLAN’ın kayınvalidesi; HATİCE GÜLKAYA hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Siteler caminde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

3-Salıbeyler Mahallesi halkından, (merhum) Ömer KARAMAN’ın eşi, Tevfik, Yaşar, İbrahim, (merhum) Hatice KARAMAN ve Hacer CEYLAN’ın anneleri; FAMA KAHRAMAN hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Salıbeyler Mahalle caminde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Salıbeyler Mahalle mezarlığına defnedilecektir.

3-Yıkarısoku Mahallesi halkından, (merhume) Ratibe YAMAN’ın kardeşi, (merhum) Cemali ÇALIŞKAN’ın abisi, Şerafettin, Mehmet ÇALIŞKAN ve Ayşe BAKLACIOĞLU’nun babaları, Ali, Yusuf, Emin ÇALIŞKAN, Hayriye ÇÖRETENLİOĞLU, Emine BABALI, Sibel TERZİ ve Sedat BAKLACIOĞLU’nun dedeleri; CELALETTİN ÇALIŞKAN hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Yukarısoku Mahalle caminde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Yukarısoku mezarlığına defnedilecektir.

4- Dörtdivan ilçesi Cemaller köyü halkından, Şehit Polis Yaşar DOĞANÇAY’ın babası; YAŞAR DOĞANÇAY hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Dörtdivan ilçesi Cemaller köyü caminde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.