VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'DAN OFSAYT TEPKİSİ

10 Kasım 2018

.......................

Boluspor Yardımcı Antrenörü Osman Bilik, “Maalesef ofsayt kamerası yokmuş. Televizyondan izleyenler göremediler ama bizce çok bariz ofsayttı. Bizim kulübenin önünde olmuştu. Açık bir ofsayttı. Maalesef hakem kaçırdı. Art niyetli olduğunu düşünmüyoruz ama böyle hataların bu lig düzeyinde yapılmamasını rica ediyoruz” dedi.


Maç boyunca pozisyonlar bulduklarını ancak ikinci golü atamadıklarını söyleyen Osman Bilik, "Hafta içi yaptığımız çalışmalarda Denizlispor’un ikinci bölgede savunma yapacağı ve hızlı oyuncularla atağa çıkacağını, pozisyon bulmak isteyeceğini biliyorduk. Bu noktada çalışmalarımızı yaptık. Nitekim de maç öyle başladı. Biz öndeki hareketlilik sayesinde topla oynama oranımız ve isabetli pas oranımız yüksek olması sebebiyle oyun üstünlüğümüzü kurduk. Çok pozisyona girdik. Hatta 30. dakikadan sonra, bir kişi eksik kalmamızdan sonra bile topla oynama oranı bizdeydi. Pozisyon üreten taraf bizdik. Devre biterken 2’inci golü atabilirdik ama maalesef kaçırdık. Devreye 20 önde girebilirdik. Bu bizim için avantaj olabilirdi. İkinci yarıda topun Denizlispor’da kalmasının sebebi bizim oyun stratejimizdi. Bloklar arasını daraltıp, onlara pozisyon vermemekti. Bunu da başardığımızı düşünüyoruz. Hızlı oyunlarla da pozisyona girmekti. Öyle de oldu. Pozisyonlara da girdik. Ancak 2. golü atma fırsatını oluşturamadık ama biz ekip olarak böyle yenilgiyi kabul etmeyen bir takıma sahip olduğumuz için onlarla gurur duyuyoruz. Asla pes etmeyeceğiz. Bunu sahada oyuncularımız gösterdi. Milli takım arasını iyi çalışıp Gazişehir maçıyla beraber tekrar çıkışa geçmek istiyoruz" açıklamasını yaptı.

 

4 yorum yapılmış
  • Selcuk
    10 Kasım 2018 • 07:34
    Carikci puan farkini iyice actik.milletle dalga gecmeyim ayip.gun gelir bizde dalga geceriz.
  • Ahmet
    10 Kasım 2018 • 08:02
    Maçtaydım. Gol ofsayttı. Penaltı verilmedi. Hakem kartlarını düzgün kullanmadı. Ama en çok sinir olduğum konu seyirciyi organize edecek birileri yok. Seyirci birlik olsa hakem onları gösteremez. Islık yok, tepki yok hakemde Denizli Büyükşehiri tuttu. Bolu'ya verilen hakemler hiç iyi yönetemiyor.
  • Halil
    10 Kasım 2018 • 10:31
    Oyunlar başladı simdiden
  • ismail
    11 Kasım 2018 • 10:43
    talat tokatın akrabası o da hep büyük takımları kollayan hakemlerdendi cinsine çekmiş
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.