VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İÇ SAHA KABUSU DEVAM EDİYOR

10 Kasım 2018

......................

Boluspor kendi evinde puan kaybetmeye devam ediyor. Kırmızı beyazlı ekibimiz 10 kişi kaldığı maçta Denizlispor’a 2-1 mağlup oldu.

30. dakikada İshak'ın kırmızı kart görmesi ile sahada 10 kişi kalan Boluspor eksik kalmasına rağmen öne geçmeyi başardı ve ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.  İkinci yarıda 2 gol atmayı başaran konuk ekip maçta 3 puana uzanan taraf oldu. Ligde oynadığı son 3 maçta sahasında 3 puanı bir arada göremeyen ev sahibi ekibe karşı konuk Denizlispor ligdeki son 3 maçını 3 puanla tamamlamayı başarmıştı.

İSHAK KIRMIZI KART GÖRDÜ

Boluspor iyi oynadığı dakikalarda  Uğur Akdemir Burak Çalık’a yaptığı faul nedeniyle 19 da sarı kart gören isim oldu. İshak 27. dakikada ilk sarı kartını görürken, 3 dakika sonra ikinci sarı karttan oyun dışında kaldı.

GUİDO SAHNEYE ÇIKTI

Maçın başında iki önemli pozisyondan yararlanamayan Guido Boluspor’u 35’inci dakikada 1-0 öne geçirdiği golün kahramanı oldu. Sol kanattan hızla gelişen atakta ceza sahası içine Guido topu sert bir şekilde gönderdi, Denizlispor’dan İsmail Aissati ters dokunuşla topu kendi fillerine gönderdi. Boluspor bu dakikada 10 kişi oynadığı maçta 1-0 öne geçmeyi başardı.

RAKİP BERABERLİK GOLÜNÜ BULDU

Maçın 60'ıncı dakikasında beraberlik golü geldi. sağ kanattan yapılan ortaya recep Niyaz kafa ile vurdu ve konuk ekip beraberlik golünü buldu.   

DENİZLİ ATTI, SAİT HOCA TRİBÜNE GÖNDERİLDİ

Sahada 10 kişi kalan Boluspor kalesinde ikinci golü arayan konuk ekip Denizlispor 69. dakikada buldu. Savunmanın arkasında atılan topta Burak Çalık topu filelere gönderirken, ofsayt kokan pozisyonda Sait hoca hakeme itiraz edince tribüne gönderildi. 

Bu sonuçla Boluspor 26 puanda kalırken, Denizlispor puanını 25 yaptı. Kırmızı beyazlılar yine bir iç saha maçında çok önemli avantajı kaybetti.

 

  • İÇ SAHA KABUSU DEVAM EDİYOR
  • İÇ SAHA KABUSU DEVAM EDİYOR
  • İÇ SAHA KABUSU DEVAM EDİYOR
  • İÇ SAHA KABUSU DEVAM EDİYOR
3 yorum yapılmış
  • aynseneryo
    10 Kasım 2018 • 05:23
    her zaman süper başlangıç sonra play off a çıkacaz diye uğraş.sonra finali göremeden elen.bolu nun çıkmasını zaten isteğe yok.yolsa klüptemi istemiyor.
  • Yuksel14
    10 Kasım 2018 • 06:14
    Bu senede zor rakiplerini yenemiyorsan.bu iş olmaz.zaten hazır olmayan.takımları yenerek puan topladık.şimdi hepsi oturdu.ve açıldı
  • ibrahimyaman
    10 Kasım 2018 • 06:14
    Umut Gündoğan ve Özgürcan 'ın bu takımda yeri yok.Mağlubiyetin tek sebebi bu iki topçudur.Dedim bitti.....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.