VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERDOĞAN ŞEHİT VE YARALI SAYISINI AÇIKLADI

10 Kasım 2018

...................

Başkan Erdoğan, Hakkari'de mühimmat deposunda yaşanan patlamada 7 şehidimizin olduğunu 25 askerimizin yaralandığını açıkladı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Esenboğa Havalimanı'nda Paris'e hareketi öncesinde dün Hakkari'de yaşanan patlamayla ilgili bilgi verdi.

7 ŞEHİDİMİZ VAR

Başkan Erdoğan "Hakkari'de bir mühimmat depomuzun patlaması sonucu 7 şehidimiz var, bunun dışında 25 yaralımız var." ifadelerini kullandı.

MÜHİMMATIN MİADININ DOLMASI GİBİ BİR ŞEY OLMAZ

Erdoğan patlamanın ayrıntılarına ilişkin, "Dün gece Milli Savunma Bakanım oraya gitti. Gece ciddi bir faaliyet mümkün değildi. Zaman zaman patlamalar devam ediyordu. Oradaki generallerimizle devamlı irtibat halinde olduk. Mühimmatın miadının dolması gibi bir şey olmadığını bana bildirdiler. Kısa süre önce Kara Kuvvetleri'miz orada bir çalışma yapmış. Burada sadece topla alakalı, teknik ekibin bir çalışması var. O teknik ekip, topla alakalı olarak ne açıklayacak onu şu an bilemiyoruz. Açıkladıkları zaman bunu kamuoyuyla paylaşacağız. Savunma bakanım ekibiyle orada, teknik ekip orada. Bu işi çok ciddi bir şekilde takip ediyoruz." diye konuştu.

Milli Savunma Bakanlığı, Hakkari’ Süngü Tepe Üs Bölgesi'ndeki patlamanın atış esnasında ağır silah mühimmatından kaynaklandığı değerlendirilen bir kaza olduğunu duyurmuştu.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.