VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YILMAZ'DAN 9 YILDA REKOR ZİYARET

8 Kasım 2018

...................

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 9 yılda 3 bin 500 hastayı evlerinde ziyaret etti. Yılmaz, "Yaklaşık 9 yılda 3 bin 500 hastamızı evlerinde ziyaret ettik. 2018’in mayıs ayından bu yana ihtiyaç sahiplerine kişisel temizlik ve ev temizliği hizmeti, 400’den fazla haneye de psikolojik yardım eli uzattık" dedi. 

Bolu Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı “Sevgi Eli” birimi, her ay yüzlerce kişiye hasta bakımı, ev temizliği ve rehabilitasyon hizmetleri vererek moral ziyaretleri gerçekleştiriyor. Başkan Yılmaz da bu kapsamda 2009 yılından bu yana her perşembe günü beraberindeki ekiplerle evlerinde ziyaret ettikleri hastalara manevi destek veriyor.

3 BİN 500 HASTAYI ZİYARET, 400’DEN FAZLA PSİKOLOJİK DESTEK

Belediye Başkanı Yılmaz, “Bolu’da kimse kendini yalnız hissetmeyecek, biz onların yanındayız.” sloganıyla hareket ettiklerini belirterek, kendileri için en önemli hizmetin vatandaşlarla aralarında gönül köprüleri kurmak olduğunu söyledi. Yılmaz, “Yaklaşık 9 yılda 3 bin 500 hastamızı evlerinde ziyaret ettik. 2018’in mayıs ayından bu yana ihtiyaç sahiplerine kişisel temizlik ve ev temizliği hizmeti, 400’den fazla haneye de psikolojik yardım eli uzattık. Tabiatın Kalbi’nde büyük bir aileyiz ve bu ailenin tek bir üyesinin bile kendini yalnız hissetmemesi için gayret gösteriyoruz.” dedi.

“GÖNÜLLER İMAR EDİYORUZ”

Belediyeciliğin her şeyden önce gönülleri imar etme sanatı olduğunu anlatan Yılmaz, şöyle devam etti:

“Biz gönül bağları kuruyoruz. Diğer belediyelere de örnek olan hasta ziyaretlerimiz kapsamında, ilgili kurum müdürlerimizin de katılımıyla 3 bin 500 hastamızı evlerinde ziyaret ettik, onlara yalnız olmadıklarını hissettirdik. Hemşehrilerimizin, ihtiyaç duydukları her an yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Hastalarımızın sağlık durumlarını yakından takip ediyoruz. Evlerdeki eksikleri, ihtiyaçları tespit ediyor, karşılıyoruz. Hastalarımızın ve yakınlarının morali bizim için her şeyden önemli. Bu bağı güçlü tutan herkese, tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum.”

YAŞLI VE ENGELLİ VATANDAŞLAR İÇİN EVE HİZMET

Başkan Yılmaz, Bolu Belediyesi Sevgi Eli birimi ekiplerinin, yaşlı, engelli ya da bakıma muhtaç kişilere on günde bir kişisel bakım hizmeti verdiğini ifade etti. Ekiplerin bakıma muhtaç vatandaşların banyo, saç, sakal tıraşı ve tırnaklarının kesilmesi gibi, kişisel temizliklerini yaptıklarını anlatan Yılmaz, vatandaşların hijyenik ortamlarda yaşamalarını da sağlamak istediklerini kaydetti.

 

  • YILMAZ'DAN 9 YILDA REKOR ZİYARET
  • YILMAZ'DAN 9 YILDA REKOR ZİYARET
  • YILMAZ'DAN 9 YILDA REKOR ZİYARET
  • YILMAZ'DAN 9 YILDA REKOR ZİYARET
  • YILMAZ'DAN 9 YILDA REKOR ZİYARET
  • YILMAZ'DAN 9 YILDA REKOR ZİYARET
  • YILMAZ'DAN 9 YILDA REKOR ZİYARET
1 yorum yapılmış
  • Zekiaydinli
    10 Kasım 2018 • 15:52
    Sayin başkanım bizide ziyaret edin 95 engelli oglum var verdiniz hizmetlerden yararlanmak bizde isteriz şimdiden tsk ederim
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.