VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BEYAZ MELEKLERDEN ÖRNEK PROJE

6 Kasım 2018

.....................

AİBÜ Bolu Sağlık Yüksekokulu öğrencileri, ‘Sağlıklı Çevre ve Hareket Sağlıktır’ teması ile doğada yürüyüş gerçekleştirdi.  Öğrenciler hem çöpleri topladılar hem de yaptıkları kuş evlerini ağaçlara astılar.

Tabiatın Kalbi Bolu Derneği rehberliğinde Halk Sağlığı Hemşireliği ve Sosyal Sorumluluk dersi alan Bolu Sağlık Yüksekokulu son sınıf öğrencileri ile ‘Sağlıklı Çevre ve Hareket Sağlıktır’ teması ile doğada yürüyüş gerçekleştirildi.

AİBÜ Bolu Sağlık Yüksekokulu Sekreteri Gönül Çilbaş’ın önerisiyle etkinliği Dr. Öğretim Üyesi Makbule Tokur Kesgin ve Öğretim Görevlisi Hacer Alpteker, Sosyal Sorumluluk Dersi alan öğrencilerle organize ettiler. Etkinliğe Öğretim Görevlisi Seher Zengin ve Araştırma Görevlisi Songül Çağlarda eşlik etti.

KUŞ EVLERİNİ AĞAÇLARA ASTILAR

Etkinlik esnasında öğrenciler ve hocalar doğayı kirleten çöpleri topladılar, sosyal sorumluluk dersi alan bir grup öğrencinin temin ettikleri ve boyadıkları kuş evlerini ağaçlara taktılar. Halat çekme, çuval ve yumurta taşıma yarışı ile heyecanlı dakikalar yaşandı ve yorgunluk atıldı. Doğayı tanıma, sevme ve koruma, çevre kirliliği ve sağlık için hareket konusunda farkındalık oluşturulmaya çalışıldı.

  • BEYAZ MELEKLERDEN ÖRNEK PROJE
  • BEYAZ MELEKLERDEN ÖRNEK PROJE
  • BEYAZ MELEKLERDEN ÖRNEK PROJE
  • BEYAZ MELEKLERDEN ÖRNEK PROJE
  • BEYAZ MELEKLERDEN ÖRNEK PROJE
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.