VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR ZİRVEYİ BIRAKMIYOR

4 Kasım 2018

.....................

Boluspor Karabükspor deplasmanında sahadan 2-0 galip ayrıldı. Zor geçen karşılamada kırmızı beyazlı takımızın gollerini 40. Dakikada Özgür Can 62. dakikada Guido Koçer'den geldi.  

BOLUSPOR MAÇA İYİ BAŞLADI

Maça iyi başlayan Boluspor, rakip kaleye ilk dakikada Salı sollu ataklarla yoklamaya başladı. ilk 5 dakikada iki yan topta Dimov ve Bentley’in kafa şutları ile ekibimiz öne geçeceği skoru bulamazken, 11. Dakikada Melih’in uzaktan şutu yine hedefi tutmadı. Bu pozisyondan 4 dakika sonra Ufuk verkaçlarla Karabükspor ceza sahasına girdi kaleye gönderdiği topta kaleci Furkan Koçer topu kornere çelmeyi başardı.

ÖZGÜR CAN ÖZCAN GOL PERDESİNİ AÇTI

Boluspor aradığı golü 40’ıncı dakikada buldu. Maçın ilk yarısjının son bölümlerinde yeniden etkisini arttıran Boluspor’da gol Özgürcan’dan geldi. Sol kanattan gelişen atakta Bentley’in kale içine gönderdiği topta Özgür Can şık kafa vuruşu ile top filelere göndererek 40 dakikadır beklenen gol bu pozisyonda geldi. Tecrübeli oyuncu gol pozisyonundan sonra kısa süren bir sakatlık yaşadı ve tedavisi tamamlanarak maça devam etti. Bu golden sonra Boluspor’un 2. gol arayışları sonuç vermeyince ekibimiz soyunma odasına 1-0’lık üstünlükle gitmeyi başardı.   

BOLUSPOR GUİDO KOÇER'İN GOLÜ İLE RAHATLADI 

Maça Boluspor ilk yarıda attığı golün rahatlığı ile ikinci yarıya da iyi başladı. Zayıf rakibi karşısında ikinci golü arayan Boluspor'da ceza sahası içine gönderilen topta önce Bentley kaleye topu gönderdi dönen topu Guido Koçer tamamladı ve Boluspor aradaki farkı ikiye çıkarttı.

YUSUF EMRE KIRMIZI KART GÖRDÜ

Mücadele ikinci yarının 82'inci dakikasında  oyuna giren Yusuf Emre Gültekin rakibine yaptığı hareket nedeniyle direk kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Pozisyon sonrası futbolcular arasında çıkan tartışmalarda Guido Koçer'de Boluspor adına sarı kart gören isim oldu.

DEPLASMANDA 6'DA 6

Maçta başka gol olmazken Boluspor mücadeleyi 2-0 kazanarak deplasmandaki kazanma serisin 6'ya çıkarttı ve genelde puanını 26'ya çıkartı. Boluspor önümüzdeki cumartesi günü Denizlispor ile sahasında karşılaşacak.  

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.