VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAÇMA SAPAN BİR KARAR...

2 Kasım 2018

............................

Spor Toto 1.Lig’deki Karabükspor-Boluspor maçının güvenlik nedeniyle misafir takımın taraftarının stada alınmamasına karar verildi.

Spor Toto 1. Lig’in 11. haftasında Pazar günü Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanacak olan Karabükspor-Boluspor müsabakasının güvenlik nedeniyle misafir takımın taraftarının stada alınmamasına karar verildi.

DEVLET BİR MAÇTA ÖNLEM ALAMAZ MI?

Karabük Valiliği il Spor Güvenlik Kurulu’nun almış olduğu karar doğrultusunda iki takım taraftarlarının geçmiş yıllarda yapılan müsabakalar öncesinde ve sonrasında yaşanan olaylar, taraftarların sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlar göz önünde bulundurularak can ve mal kaybına sebebiyet vermemek amacıyla müsabakaya misafir takımın taraftarının alınması yasaklandı.

3 yorum yapılmış
  • Alp
    3 Kasım 2018 • 05:53
    Peki spor klupleri neden özel guvenlik persoleninin sayisini artirmiyor? Ceplerinden para cikacak ! Ama polise gelince ver ekmek arasi tavugu soguk soguk yesinler. Nasil olsa polis geliyor..Hem de ek bir ucret almadan. Onlar icin onemli degil polisin istrahatli gununde maca gelmesi.. Cepleri dolsun yeter.
  • Sacmasapanhaber
    3 Kasım 2018 • 09:07
    bu kulüp devletinmide devlete devlet tedbir alacak saçma sapan haber yapmayın
  • yavhehe
    3 Kasım 2018 • 14:36
    birileri top oynayacak köşeyi dönecek parsayı toplayacak devletin polisi askeri izinli gününde bedava çalışacak oldu başka derdiniz varmı ..yok öyle herşeyi devletten beklemek kendi güvenliğini alamıyorsa o kulübün sorunu özel güvenlik diye bir sistem var memlekette
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.