VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ BARUŞ HELALLİK İSTEDİ

1 Kasım 2018

......................

Bolu Valisi Aydın Baruş, “Benden yana olan tüm haklarınız helal olsun. Bundan sonra Bolu için gelecek çok daha güzel olacaktır. Buna yürekten inanıyorum. Bolu hem yaşam bakımından hem de ülkemiz ekonomisine çok değerli katkılar sağlaması açısından çok değerli bir şehir. İlimizin değerini çok iyi bilelim” dedi.

Valiler Kararnamesi ile Malatya’ya atanan Bolu Valisi Aydın Baruş, İzzet Baysal Endüstri Meslek Lisesi’nde hayata geçen Engelsiz Tamirhane’nin açılışında veda konuşması yaptı.

“HELALLİK İSTEDİ”

“Yaklaşık 3,5 yıldır görevde bulunduğum Bolu ilinden inşallah önümüzdeki günlerde ayrılacağım. Görevde bulunduğum süre içerisinde engelsiz kardeşlerimiz ile hep iç içe olmaya dikkat ettik. Hep hal ve hatırlarını sormaya dikkat ettik. İnşallah sizin gönlünüzü hoş etmişizdir. Önemli olan görevden ayrılırken yüreklerde sevgi, kulaklarda hoş bir seda bırakabilmektir. İnşallah biz de bu hoş sedayı bırakabilmişizdir. Tüm engelsiz kardeşlerimizden bizlere olan haklarını helal etmelerini istiyorum. Benden yana olan tüm haklarınız helal olsun. Yine herkesten bunu istirham ediyorum. Bundan sonra Bolu için gelecek çok daha güzel olacaktır. Buna yürekten inanıyorum. Bolu hem yaşam bakımından hem de ülkemiz ekonomisine çok değerli katkılar sağlaması açısından çok değerli bir şehir. İlimizin değerini çok iyi bilelim. Böyle güzel bir doğada, böyle devletine milletine bağlı insanların arasında yaşamanın kıymetini iyi bilelim. Bundan sonra da ilimiz ve ülkemizi daha iyi yerlere getirmek için çok çalışalım. Bunu yapacağınıza da yürekten inanıyorum. Hepinize saygı sevgilerimi sunuyorum.”

1 yorum yapılmış
  • hsansuba
    6 Kasım 2018 • 09:16
    Çok kıymetli bir yönetici idi. Mütevazı kişiliği ile gönüllerde taht kurmuştür. 15 temmuz gibi zor günlerde başarılı bir yönetim göstermiştir. Toplumu kucaklayan birleştirici bir kimliğe sahipti yolun açık olsun sayın valim.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.