VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 31 EKİM ÇARŞAMBA

31 Ekim 2018

.....................

1-Aşağısoku mahallesi halkından (Merhum) İsmail ve (Merhume) Fatma BENLİ’nin oğlu, Yasemin ÜNAL ve Yağmur KILIÇ’ın babaları Rıfat, Mustafa, Sinan BENLİ ve Ayşe ULUDAĞ’ın amcaları, (Merhum) Ahmet, (Merhum) Mehmet BENLİ ve Elif ARSLAN’ın kardeşi; İsmail Benli hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Aşağısoku mahallesi Yıldırım Beyazıt camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Yukarısoku mahalle mezarlığına defnedilecektir.

2-Şerafettin ve Emine YILMAZ’ın oğlu, Hüseyin KAÇMAZ, Naciye TANRIVERDİ ve Mehmet YILMAZ’ın kardeşi, Nazile YILMAZ’ın eşi, Necmettin YILMAZ’ın babası, Hülya YILMAZ’ın kayınpederi, Nurettin, Mehmet ve mustafa SAVAŞ’ın enişteleri, Fevzi TANRIVERDİ’nin kayınbiraderi, Ünzile ve Alperen YILMAZ’ın dedeleri, eski Ağaç İş sendikası genel başkan yardımcısı, Tepecik mahallesi eski muhtarı, Akşamsettin camii yaşatma derneği başkanı; Mustafa Yılmaz hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Akşamsettin camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

3-Milli Parklar İl Şube müdürlüğü personeli Halit SES’in annesi; Şaziye Ses hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Saygılı camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Yeniçağa ilçesi Çamlı köyü mezarlığına defnedilecektir.

 

1 yorum yapılmış
  • brahimnal
    31 Ekim 2018 • 21:48
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah dünürüm ismail benli
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.