VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ATATÜRK'ÜN SEVDİĞİ ŞARKILARLA BAYRAM COŞKUSU

31 Ekim 2018

..................

Esas Holding bünyesinde hizmet veren 14 Burda Alışveriş ve Yaşam Merkezi Cumhuriyet’in kuruluşunun 95. Yılına özel “Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar” etkinliği düzenledi.

14 Burda AVM 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında ziyaretçilerine muhteşem bir konser verdi. Cumhuriyet’in kuruluşunun 95. yılına özel verilen konserde cumhuriyet coşkusu yaşandı. 29 Ekim’in tüm coşkusu solistler eşliğinde Atatürk’ün sevdiği şarkılardan oluştu.

Dinletinin başlamasından önce alanı dolduran ziyaretçilerin çoğunu ellerinde Türk bayrakları ile çocuklar oluşturdu. Cumhuriyet coşkusunu yaşayan miniklerin ve ailelerin ise heyecanı görülmeye değerdi.

MİSAFİRLER HEP BİR AĞIZDAN EŞLİK ETTİ

29 Ekim Cumhuriyet bayramının tüm coşkusunu yaşamak isteyen AVM ziyaretçileri Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği eserlerden “Vardar ovası”, “Fikrimin İnce Gülü”, “Çökertmeden Çıktımda Halil’im”, “Dalgalandım da Duruldum”, “Selanik Türküsü” ve cumhuriyet marşlarına hep bir ağızdan eşlik ederek söylediler.

“CUMHURİYET BİZİM ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ TEMSİL EDER”

50.Yıl Ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi Ceren Acar Atatürk’ün sevdiği şarkıları daha önce internetten dinlediğini belirterek, “Cumhuriyet bizim özgürlüğümüzü temsil eder. Cumhuriyetimizi bize Atatürk’ümüz armağan etti. Neşeli bir şekilde hep birlikte kutlarız. Atatürk’ü görmek, onun fikirlerine saygı duymak için burada cumhuriyetimizi kutluyoruz” dedi.

 

  • ATATÜRK'ÜN SEVDİĞİ ŞARKILARLA BAYRAM COŞKUSU
  • ATATÜRK'ÜN SEVDİĞİ ŞARKILARLA BAYRAM COŞKUSU
  • ATATÜRK'ÜN SEVDİĞİ ŞARKILARLA BAYRAM COŞKUSU
  • ATATÜRK'ÜN SEVDİĞİ ŞARKILARLA BAYRAM COŞKUSU
  • ATATÜRK'ÜN SEVDİĞİ ŞARKILARLA BAYRAM COŞKUSU
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.