VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAVCI KARDEŞ KATİLİNE MÜEBBET İSTEDİ

30 Ekim 2018

....................

Bolu'nun Ovadüz Mahallesi'nde 11 Kasım 2017 tarihinde tarım aleti nedeniyle kavgalı olduğu kardeşi Celal Özer'i tabancayla öldüren 55 yaşındaki İsmail Özer'in yargılanmasına devam edilirken, katil zanlısı, “Tasarlayarak bir eylemde bulunmadım. Araçta sadece H.K'nin olduğunu düşünmüştüm. Onun kardeşimle arası iyiydi. Onunla konuşarak aramızı da düzeltmesini isteyecektim” dedi.

Bolu Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, kardeşini tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan tutuklu sanık Celal Özer ve yakınları ile öldürülen İsmail Özer'in yakınları ve taraf avukatları katıldı. 

SAVCI AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET İSTEDİ

Savcı, Özer'in "kardeşini tasarlayarak kasten öldürdüğü" ve "ruhsatsız ateşli silahlarla mermiler satın alma veya taşıma veya bulundurma" suçunu işlediğinin sabit olduğunu belirterek, sanığın ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasını talep etti.

“TASARLAYARAK ÖLDÜRMEDİM”

Söz verilen sanık Celal Özer, olayın yaşandığı gün kardeşini öldürmek için takip etmediğini savunarak, "İstesem daha önce de bunu yapabilirdim. Tasarlayarak bir eylemde bulunmadım. Araçta sadece H.K'nin olduğunu düşünmüştüm. Onun kardeşimle arası iyiydi. Onunla konuşarak aramızı da düzeltmesini isteyecektim." ifadelerini kullandı.

BERAATİNİ İSTEDİ

Mahkeme heyeti, Özer'in tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı sanık avukatının mütalaaya karşı savunma hazırlaması ve kararın açıklanması için 25 Aralık'a erteledi. 

Haber - AA

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.