VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA FENER ALAYI COŞKUSU...

30 Ekim 2018

....................

Bolu’da Cumhuriyet Halk Partisi tarafından düzenlenen Fener Alayı’nda yüzlerce kişi bayram coşkusunu doyasıya yaşadı. CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, “Ezanda bizim bayrakta bizim.  Cumhuriyette bizim, Mustafa Kemal Atatürk’te hepimizin. Cumhuriyetle sorunu olanlara sesleniyorum. Cumhuriyet ile sizin ne sorununuz olacak” dedi.

Atatürk Bulvarı’ndan başlayan yürüyüşe yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Ellerinde Türk bayraklarıyla bayram coşkusunu yaşayan 7’den 70’e herkes, “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganları attı.

Fener Alayı sonunda vatandaşlarla konuşan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, “29 Ekimde bütün kazanımları taşlandırmışız ve Cumhuriyeti ilan etmişiz. İşte bunu idrak edemeyenlere tekrar hatırlatmak isteriz.  Şimdi bize bu elektriği vermeyenler, bu ses düzenini vermeyenler Mustafa Kemal Atatürk sevgisini bu milletin yüreğinden atmaya çalışanlara şunu hatırlatmak isterim. Bakın az önce ezanımız okunurken hepimiz sustuk ve ezanımızı dinledik. Ama bu mücadele başarıya ulaşmamış olsaydı, eğer biz zaferle çıkmış olmasaydık, eğer bu milli bayramlarımızı kutlayamasaydık bugün bu ezanı da dinleyemiyor olacaktık” dedi.

 

  • BOLU'DA FENER ALAYI COŞKUSU...
  • BOLU'DA FENER ALAYI COŞKUSU...
  • BOLU'DA FENER ALAYI COŞKUSU...
  • BOLU'DA FENER ALAYI COŞKUSU...
  • BOLU'DA FENER ALAYI COŞKUSU...
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.