VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOĞANAY'DAN DOSYACILARA SERT SÖZLER

29 Ekim 2018

........................

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, “Partide dosya siyaseti bitti, herkes ayağını denk alsın” diyerek bazı kesimlere gözdağı verdi.

AK Parti Bolu İl Başkanlığı tarafından 69. İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Partide siyaset yapanların kendi adayına sahip çıkması gerektiğini, aksi halde arkadan iş çevirenlerin bu partide yeri olmadığını söyledi.

“O KİŞİLERİN ADAY ADAYLIĞI DOSYALARINI İADE EDERİM”

Nurettin Doğanay, “Aday adaylık süreci başladıktan sonra gerek aday adayı olan arkadaşlarımın gerekse aday olan arkadaşlarımızın birbirlerini karalamak için birbirlerini yıpratmak için, AK Parti’nin belirlemiş olduğu adaya onu yıpratmak adına herhangi bir hareket içerisinde bulunursa, yıpratma politikası izlerse, AK Parti İl Başkanlığı’na aday adaylığı dosyasını vermiş olsa dahi, vallahi başvurusunu iade ederim. Hiç kimse birbirinin kuyusunu kazamayacak. Hiç kimse dava arkadaşının kuyusunu kazmayacak. Biz öyle bir partiyiz ki; bizim cumhurbaşkanımız bizim adayımızın ismini söylediği anda bizde söz bitmiştir” ifadelerini kullandı.  

"HERKES NEFSİNİ AYAKLAR ALTINA ALACAK”

“AK Parti kadrolarına yakışan şudur: Aday belirlendikten sonra herkes nefsini ayaklar altına alacak, ülkenin geleceği için, Cumhurbaşkanımız için, milletvekillerimiz için adaylarımız belirlendikten sonra hiç kimse hiç kimseyi yıpratma yoluna gitmeyecek. Başta şahsım olmak üzere, bu usule uymayan, bu şekilde çalışmayan bir tek arkadaşımın kuyusunu kazan, yolculuğunda ona çelme takmaya çalışan, herhangi bir nedenden dolayı böyle bir çalışma içerisine girdiği görürsem, hissedersem adaylık başvurusunu geri iade ederim.”

DOSYACILARA SERT MESAJ GÖNDERDİ

“AK Parti’de dosya siyaseti olmayacak. O devir kapandı. AK Parti’de dosya siyaseti yapanlar, dosya siyaseti yapmak isteyenler hani derle ya ‘dosyayla gelen dosyayla gider’ gibi işler olmayacak. Bel altı siyaset yaparak, insanları karalayarak, insanların izzeti nefsi ile oynayarak, insanların ailesini dahi yıkmak için çaba sarf eden alçaklık içerisinde olan siyasilerin hiçbirisini, adı şanı unvanı ne olursa olsun, hangi sivil toplum kuruluşu olursa olsun, ne olursa olsun bundan sonra AK Parti’nin içerisinde bu tarz siyaset, olmadı olmayacak yaptırmayacağız. Bunları neden söylüyorum? Bunların hepsini yaşayan, hisseden, evde ailesine çoluğuna çocuğuna kadar dosya gönderen o alçakları bildiğim için söylüyorum. AK Parti teşkilatlarına; birbirini karalama, efendim ben bunu yıkmak için elimden gelen her şeyi yapayım, koltuğun altına bir dosya alıp genel merkezin yolunu tutup, insanlara iftira atayım, olmayan şeyleri söyleyeyim gibi bir siyasi anlayışın içinde bulunmak bizlere yakışmaz.”

 

4 yorum yapılmış
  • Krolu
    28 Ekim 2018 • 20:04
    Nefsi ayakları altına alma güzelde bu önce baştan olacak sayın başkan gurur kibiri atmak yaşamakla olur sadece bilmek yetmiyor ülkede çok bilen var tatbik etmek halkın ve hakkın adamı olmak ha ömer ra bilinci vesselam
  • Kapak
    28 Ekim 2018 • 20:45
    Başkan bey bu dediklerinizi uygulayacak tek bir adam yok bilesiniz ve biliyorsunuz da , açıklamışsınız sonuçta. işler karışık nefsi ayaklar altına almak herkesin işi değil.......hayde kolay gele
  • velikoca
    29 Ekim 2018 • 13:43
    demekki çok yaranız var..
  • adembilir
    4 Kasım 2018 • 20:44
    hep tehtit hep tehtit..işler iyiyken bişi yok ...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.