VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN YILMAZ'DAN ÇARPICI SÖZLER

28 Ekim 2018

.........................

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 2014 yerel seçimler öncesinden bahsederek, “Bundan önceki belediye seçimlerinde en üstteki milletvekilimiz dahil olmak şartıyla üç belediye başkan yardımcım maalesef CHP ile iç içe benim aday olmamam için ciddi kampanyalar yürüttüler. Büyük dosyalar hazırladıklarını bilesiniz” dedi.

AK Parti Bolu İl Başkanlığı tarafından 69. İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Yılmaz, 2019 yerel seçimlerinde birçok aday adayı çıkacağını ve bunun da doğa olduğunu söyledi. Yılmaz, “Hedefimiz bütün belediyeleri almak, il genel meclisinin de bütün üyelerini almak. Buna mecburuz. Her seçim zordur ama bu seçim yeni dönemin ilk seçimidir.  Burada hata yapmamak zorundayız. Birbirimize düşmemiz gerekiyor. Önceden kaybettiğimiz ilçeleri geri almalıyız. Lafa gelince hepimiz çok farklıyız. Özde beraberliği sağlayacağımız bir döneme girdiğimizi bilesiniz. Bolu merkezde de birçok aday olacaktır. Aday olacak insanlara saygı duymalıyız. Birden fazla aday olunca öne çıkma yarışı başlıyor.

ALİ ERCOŞKUN’A GÖNDERME YAPTI

“Onun için il başkanımızın da dediği gibi karalama çalışmaları başlıyor. Kendi ailemizi kötülemek için bütün gücümüzü kullanıyor muyuz?, kullandık mı?, bundan önce de oldu mu? Ne badireler atlatarak seçim kazandığımızı şöyle ifade etmek istiyorum. Bundan önceki belediye seçimlerinde en üstteki milletvekilimiz de dahil olmak şartıyla üç belediye başkan yardımcım maalesef CHP ile iç içe benim aday olmamam için ciddi kampanyalar yürüttüklerini, büyük dosyalar hazırladıklarını bilesiniz. Aday olmamam için bu dosyalar yetmezmiş gibi aday olduktan sonra seçilmemem için bütün güçlerini yine içimizdeki insanlar, arkadaşlar çaba sarf ettiler. Buna rağmen seçim kazanmak ne kadar zor biliyor musunuz? Bütün fesat yuvalarına rağmen seçimi kazanmanın neticesine ulaştık. Hep inancımızdan bahsederiz. Gerçekten inanıyorsak Allah birimize belediye başkanı olarak nasip ettiyse bunun önüne bir başkasının geçmesi mümkün mü? İnanıyorsak gerisi teferruattır. Allah bu süreçte bizi şeytanın şerrinden ve şeytanlaşmış insanların şerrinden korusun.”

 

4 yorum yapılmış
  • Kapak
    28 Ekim 2018 • 20:48
    Amiiiinnn amiiiinnnn amiiiiinnn amiiiiiiiiiiin
  • velikoca
    29 Ekim 2018 • 13:44
    oooy oy oy belediye ne kadar borçlu acaba..!
  • Git
    29 Ekim 2018 • 12:14
    Git artık
  • aklabakan
    30 Ekim 2018 • 05:26
    3 başkan yardımcısı kim onları kim kendine başkan yardımcısı yaptı.Başkan bunları açıklamalı
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.