VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KARSU'DAN TANJU ÖZCAN AÇIKLAMASI

24 Ekim 2018

......................

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, partisinin Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın belediye başkanlığına adaylığı için, “Genel merkezi aradım ve böyle bir düşüncenin olmadığını söylediler” dedi.

CHP İl Başkanı Kazım Karsu, “Genel merkezin amacı Bolu’da kazanılabilir imajını aldıktan sonra, 'Bolu’da kiminle kazanılabilir' sorusunu cevaplamak. Mevcut adaylarımızdan biri bunu kazanabilirse başka aday aramaya gerek yok ama 'bunlarla kazanamayız' imajı oluşursa başka biri bulunur. Bolu’da başka biri ile kazanıp kazanamayacağımızı şu şekilde bilebiliriz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin belli bir oy potansiyelimiz var. Eğer bu oy potansiyeli bize yetiyorsa sorun yok ama bu oy potansiyeli bize yetmiyorsa ittifak sureti ile belediye meclisine ilave etmek sureti ile anlaşma yapılır” diye konuştu.

“GENEL MERKEZE SORDUM”

“Maksat kazanmak olunca bir alışveriş içine girecekler. Genel merkezimiz Tanju Özcan ile seçime gideceğiz diye bir şey demedi. Ben hiçbir zaman duymadım ama çevrelerde, gazetelerde Tanju Özcan ön sıralarda çıkıyor gibi yazılar var. Bunlar genel merkez tarafından yapılan veya yaptırılan şeyler değil. Bunlar yerel ve ulusal basında çıktı. Genel merkeze bizzat sordum. Genel merkez 'böyle bir şey yok' dedi. Milletvekillerinden oluşan ve Bolu’ya gelen heyetin oluşturdukları raporları doğrultusunda olacak. Nihai karar aşağı yukarı bu rapor doğrultusunda oluşacak. Yetmedi bir de kamuoyu araştırılması yapılacak. Şimdilik böyle bir şey yok. Tartışma konusu da olmadı. Genel merkez yapılan araştırmalarla doğru bulunmazsa o zaman neyin daha iyi olacağını söyleriz. Bizim söylediklerimi tutarlar diye düşünüyorum.”

Kaynak - Bolu Takip - Erol Değirmenci

5 yorum yapılmış
  • styaka
    24 Ekim 2018 • 23:18
    Bolu da tüm anketlerde(hatta diğer partilerin bile)Tanju Özcan ismi öne çıkmıştır ve Bolumuz için en doğru karardır.
  • Tanju
    24 Ekim 2018 • 13:48
    Elbette yok.Tanju Özcan kendisini öne çıkarmak için basına yalandan haber yaptırıyor.Ayağına dolaştı bu sefer Tanjunun.
  • Sefa
    25 Ekim 2018 • 07:08
    Tanju dan başka kim aday olursa %10 oy alır bunu kabullenin
  • halk
    25 Ekim 2018 • 07:27
    kimse kimseye camur atmasin bilinen oki;Tanju ÖZCAN adayliğini koyarsa %100 belediye başkani diğer partiler kimi çikarirsa çikarsın fakat chp Tanju'suz acik ara farkla kaybeder
  • Mustafakorkmaz
    26 Ekim 2018 • 23:25
    Tanju özcan olmassa boludan belediye başkanı çıkaramaz chp
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.