VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BEYKOZ RESMİ EVRAKLARINI TESLİM ETTİ

18 Ekim 2018

........................

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bolu Belediye Başkanı Aday Adayı Erhan Beykoz, resmi evraklarını kalabalık bir basın grubunun katılımıyla gerçekleşen toplantıda teslim etti.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bolu Belediye Meclis Üyesi Erhan Beykoz, Belediye Başkanlığı Aday Adayı başvuru evraklarını düzenlenen basın toplantısıyla CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu’na teslim etti.

“ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

Erhan Beykoz, “Çok önemli, çok kutsal ve Bolu için, Bolu’nun yarınları için, çocuklarımızın, gençlerimizin yarınları için, orta yaşlı büyüklerimizin; daha rahat, daha güzel, daha yaşanabilir bir Bolu’da huzur içinde, mutluluk içinde, gözleri pırıl pırıl, ışıl ışıl ve sevgiyle birbirlerini kucaklayabilmeleri için Bolu Belediye Başkanlığına Aday Adayı oldum. Bu aday adaylığım sürecinde Sayın ilçe başkanım, il başkanım, partili arkadaşlarım, eski arkadaşlarım; özellikle eşim, ailem ve çok yakın dostlarımın ciddi destekleriyle buralarda bulundum. Cumhuriyet Halk Partisi Sayın Merkez İlçe Başkanımızın dediği gibi, bir okul, bir yaşam biçimi, buradan aldığım terbiye ile hem alaydan hem mektepli olarak almış olduğumuz terbiye ile Cumhuriyet Halk Partisinin başarılı olabilmesi için elimden gelen her şeyi yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

“BİZ BOLU BELEDİYESİNİ ALACAĞIZ”

“İlk günkü heyecanım artarak devam ediyor. Biz Bolu Belediyesini alacağız, Bolu Belediyesi’ni gerçekten yaşanabilir bir Bolu’yla buluşturacağız. İşte o zaman turizminden tarımına, üniversitesinden şehrine Bolu Türkiye’nin, belki de dünyanın gözbebeği olacaktır. Bunun için biz hazırız, kadrolarımız hazır, ekiplerimiz hazır, bizler sahada olacağız, yönetimlerimiz hazır, gençlik kollarımız hazır, kadın kollarımız hazır, biz hazırız, biz heyecanlıyız.  Biz Bolu’ya, Bolu’nun yarınlarına gök kubbede hoş bir seda bırakmak için yola çıktık. Umarım ve dilerim hiçbir yanlışımız, hiçbir eksiğimiz olmadan bunu başaracağız ve bu başarıda da öncelikle Bolulular, Bolu’da yaşayan bütün herkes ve sizler olacaksınız. Şimdiden hayırlı olsun diyorum, tüm Bolululara ve Cumhuriyet Halk Partisi Belediyesinde buluşmak üzere hepinize teşekkür ediyorum.”

3 yorum yapılmış
  • Bolu14
    18 Ekim 2018 • 08:39
    cahape simdiden kayb etti alladdin yilmaz beye tekrar hayirli olsun
  • krolu
    18 Ekim 2018 • 18:24
    Yani zorla Alladdin Yılmazımı seçeceğiz yine ? bu CHP zihniyetini anlamış değilim.
  • Samizdemir
    19 Ekim 2018 • 14:20
    Sevgili başkanım hayırlı olsun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.