VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SULTANLAR TAM GAZ...

15 Ekim 2018

.......................

Bolu Belediyespor ligin ikinci haftasında konun ettiği İlbank’ı 2-0 geriye düşmesine rağmen 3-2 yenerek 2’de 2 yaptı.

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, ligin 2.haftasında 17 Temmuz Spor Salonuna ligin genç takımlarından olan İlbank Takımı ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya rakibi karşısında tutuk başlayan ve istediklerini bir türlü gerçekleştiremeyen filenin sultanları maçın ilk setini 25–21 kaybetti ve maçta 1-0 geriye düştü. Konuk takım İlbank ikinci seti de 25–16 kazanarak maçta durumu 2-0’a getirerek mücadeleyi kazanma adına büyük avantaj sağladı.

HAKEM KARARLARI MAÇA DAMGA VURDU

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, karşılaşmanın son seti olan üçüncü sette rakibi karşısında ilk kez öne geçti. Teknik molalara önde giren yeşil-beyazlılar, önde götürdüğü seti 25–20 alarak skoru 2–1 yaptı ve maçı 4’üncü sete taşıdı.

Dördüncü set başa baş giderken, kısa sürede üstünlüğü ele geçiren yeşil-beyazlılar teknik molaya 12–9 önde girdi. Bu sette hakem kararların çok tartışılırken, Bolu Belediyespor bu seti de 25–14 gibi farklı bir şekilde alarak maçı kazananın belli olacağı taybrek setine taşıdı.

TARTIŞMA YAŞANDI

Taybrek seti dengeli başladı. Gergin bir oyun oynayan konuk takım İlbank’ta bu sette iki oyuncu ve antrenör kırmızı kart görürken, konuk takımın yardımcı hocası protokolde bulunan Bolu Belediyespor’lu yöneticilerle tartıştı.

Karşılaşma bir süre dursa da olaylar büyümeden maça devam edildi. Alan değişimine yeşil-beyazlılar 8–6 önde girdi. Karşılaşmanın son bölümüne 12-10’luk avantaj giren Bolu Belediyespor taybrek setini 15–10 kazandı ve maçı da 3-2 kazanarak ligde ikide iki yaptı.

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Ligin 3.hafta mücadelesinde 21 Ekim Pazar günü deplasmanda Keçiören Bağlum Spor’a konuk olacak.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.