VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 14 EKİM PAZAR

14 Ekim 2018

.......................

 

1-Kıbrıscık ilçesi Deveören köyü halkından Ayşe KOYUNCU ‘nun eşi, Satı, Esma, Havva, Döndü, Kadriye, Gülbeyaz, Osman ve Akın KOYUNCU ‘nun babaları; Mithat Koyunu hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Kıbrıscık ilçesi Deveören köyü camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Seben ilçesi Kızık köyü halkından, Hendek Orman İşletme Personeli İsmail YILDIRIM, Bolu Çimento Personeli İlhan YILDIRIM, İmran ve Aysel YILDIRIM ‘ın babaları, Ramazan AKIN, Maide ve Aysel YILDIRIM ‘ın kayınpederi, Aktaş mahallesi sakinlerinden Rabia YILDIRIM ‘ın eşi, eski nakliyeci; Mehmet Yıldırım hakkın rahmetine kavuştu.  Cenazesi bugün Seben ilçesi Kızık yaylasında kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası yayla mezarlığına defnedilecektir.

3-Kuzörenemirler köyü halkından Emine YILMAZ ‘ın eşi, Gölyüzü esnaflarından Ahmet ve Mehmet YILMAZ ‘ın babaları, Selim YILMAZ ‘ın dedesi; Kemal Yılmaz hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Kuzörenemirler köyü camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4-Bahçelievler mahallesi halkından(Merhum)Elektrikçi Mehmet ÖZDEMİR ‘in eşi, Tapu Sicil Müdürlüğünden emekli Hacer Sevil CAZOĞLU, Avukat Sevim EREN ve (Merhum)Mustafa ÖZDEMİR ‘in anneleri; Şükriye Özdemir hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Bahçelievler mahallesi Camlı camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Alpağut mezarlığına defnedilecektir.

5-Tekke Aydıncık köyü halkından Ayşe KAHRAMAN ‘ın eşi, (Merhum) Eyüp KAHRAMAN, Celalettin KAHRAMAN, Nazife SERİN ve Fatma ÖZTÜRK ‘ün babaları; Ali kahraman hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Aydıncık köyü camii’nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

6-Kıbrıscık Bölücekkaya köyü halkından (MMerhume)Bahriye MERCAN ‘ın eşi, Orman İşletme Personeli Mehmet Ali MERCAN, Tahir MERCAN ve Satı ERHAN ‘ın babaları; Mustafa Mercan hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Bölücekkaya camii’nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.