VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AİBÜ TERÖR YANDAŞLARINDAN TEMİZLENDİ

10 Ekim 2018

...................

Bir zamanlar üniversitelere gelen yeni öğrencilerin etrafı terör örgütü PKK ve Fetullahçı Terör Örgütü sempatizanları tarafından kuşatılır, öğrencileri yurtlarına veya örgütlerine alabilmek için yapmadıklarını bırakmazlardı. O günler geride kaldı. Dinine bayrağına  samimi şekilde bağlı ülkücüler üniversitemize gelen öğrencilere hoşgeldin diyerek stantları ziyaret ettiler.

Öğrencilere tek tek "hoşgeldiniz" diyerek ülkü ocaklarına davet eden Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, “Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı olarak Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitemizde Türk Dünyası Topluluğumuzun fakültelerde ve Aktivite merkezinde açmış olduğu “Üniversitemize Hoşgeldin” stantlarını ziyaret ederek hem ilimize ve üniversitemize yeni gelen kardeşlerimize hem de stantlarda ki görevli olan kardeşlerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar dileyerek, ülkücü gençliğin misafir perverliğini, samimiyetini genç kardeşlerimize göstererek onları vatan sevdası Allah sevdası ateşinin yandığı Ülkü Ocaklarına davet etmelerini istedik” dedi.

VAR OLSUN ÜLKÜ OCAKLARI

Akgül, “Yakın tarihlerden ders almak gerektiğini belirterek, Üniversitelerimizin öğrenci kılıklı teröristlerce işgal edildiği günleri hatırlatarak el birliği ile huzur içinde vatanımıza ve milletimize faydalı bireyler yetiştirmek adına üzerimize düşen ne varsa yapacağımızı beyan ettik. Vatan ve bayrak sevdalısı herkese kapısı açık olan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu yılda hem sosyal sorumluluk projeleri ile bende sosyal faaliyetleri ile genç kardeşlerimizin yanında olmaya devam edecektir. Var olsun ülkücüler. Var olsun ülkü ocakları” şeklinde konuştu.

  • AİBÜ TERÖR YANDAŞLARINDAN TEMİZLENDİ
  • AİBÜ TERÖR YANDAŞLARINDAN TEMİZLENDİ
  • AİBÜ TERÖR YANDAŞLARINDAN TEMİZLENDİ
1 yorum yapılmış
  • YASNPazarc
    11 Ekim 2018 • 00:20
    üniversiteler... siyasi ideoloji yeri olmamalı ne sol nede milliyetçi. nede a cemaati b cemaati nede bir takımın oligarşisinde olmalı üniversitede bilim konuşulmalı sanat yapılmalı
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.