VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"İNDİRİM OLUMLU ANCAK YETERSİZ"

8 Ekim 2018

........................

CHP Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, Bolu Belediye Meclisinde içme suyu fiyatlarının yüzde 10 indirilmesinin olumlu ancak yetersiz olduğunu söyledi.

Ersan Türkoğlu, “Bildiğiniz gibi Bolu Belediye Başkanımız Sayın Alaaddin Yılmaz’ın Ekim ayının ilk oturumunda su fiyatlarının düşürülmesi ile ilgili bir teklifi oldu. Belediye meclisinin oy birliği ile bu teklif geçti. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak suda yapılan bu indirimi doğru buluyoruz ancak yetersiz buluyoruz. Bunu da, 2017 yılında sık sık su zammı ile ilgili konuyu gündeme getirmiş bir muhalefet partisinin ilçe başkanı olarak bu konu ile ilgili bir açıklama yapmayı borç biliyoruz” diye konuştu.

“ÇOK CİDDİ FARK VAR”

Türkoğlu, “2017 yılında dedik ki, Sakarya ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bizim 3 TL’den tükettiğimiz suyu 53 kuruşa tüketiyor. Arada gerçekten çok ciddi bir fark var. Bizim su faturamıza baktığımızda 3 TL’ye su tüketiyoruz. Çok ciddi bir fark var. Sayın Alaaddin Yılmaz yaptığı açıklamada bu kararın, suda yapılan indirim kararının siyasi değil, psikolojik olduğunu söyledi. Psikolojikten kastı zannediyorum son zamanlarda kurdaki artışlardan dolayı, her şeye yapılan zamla alakalı. Öyle değerlendiriyorum. Bütün iyi niyetimle Bolu Belediye Başkanı Sayın Alaaddin Yılmaz’ın bu açıklamasını doğru olarak kabul ediyorum. Siyasi veya seçime aylar kala siyasi bir karar değil de, psikolojik bir karar olarak değerlendiriyorum” dedi.

1 yorum yapılmış
  • VAHVAHH--chpldeglmamaadamhakl
    11 Ekim 2018 • 22:59
    türkiyedeki en pahalı su boluda ve izmirdedir... suya altın madeni çok karışıyor dikkatlice süzmek lazım
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.