VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'NİN ADAYI BÜYÜK ORANDA BELLİ OLDU

8 Ekim 2018

.....................

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın genel merkezin olası parti adaylarının arasında yaptırdığı ankette birinci çıkmasını değerlendirdi. Özcan, “Bu insana gurur veriyor. Kendi bölgenizde isminizin önde çıkması elbette mutluluk verici. Demek ki vatandaş çalışmalarınızdan, söylediklerinizden memnun. Dediğim gibi keşke başka bir arkadaşımızın ismi önde çıkmış olsaydı. Bugün bu arkadaşımız üzerinde biz de yoğunlaşırdık. Kamuoyunda karşılığı olan bu arkadaşımızın hep birlikte arkasında durur aday olması için çalışmalarımızı hızlandırırdık” dedi. CHP Genel Merkezinin Özcan isminde ısrarcı olduğu gelen bilgiler arasında...

Geçtiğimiz günlerde ulusal basında Cumhuriyet Halk Partisi’nin belediye başkanları adayları hakkında yayımlanan ankette, Bolu’da Milletvekili Tanju Özcan’ın ismi birinci çıkmıştı. Bolu kamuoyunda da aday olması beklenen Özcan, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamalarda aday olmayacağını vurgulamıştı.

“ATILMASI GEREKEN ADIM VARSA ATILACAKTIR”

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, “Tabi ben de basında okudum. Genel merkezimizin çeşitli illerde anket çalışması olduğunu görüyor, duyuyorduk. Genel başkanımız da aday belirlemede kamuoyunun nabzını tutacağız demişti. Bununla ilgili ulusal basında haberler çıktığını ben de gördüm. Tabi ki benim gönlümden geçen, benim dışında bir arkadaşımın belediye başkanlığı için kamuoyunda öne çıkmasını çok arzu ediyorum. Şu ana kadar adaylığını açıklayan arkadaşlarımızın çeşitli çalışmaları oldu. Bunlar kamuoyuna ne ölçüde yansıyacak ya da kamuoyunda ne kadar etkili olacak bir tanesi öne çıkabilecek mi ben de görmek istiyorum. Genel merkezimiz de görmek istiyor. Bu anket benim bilgim dışımda genel merkez tarafından yapılmış bir anket. Zannediyorum o anket ile ilgili il başkanımız bilgilendirilecek ve atılması gereken bir adım varsa hem il örgütü tarafından hem benim tarafından atılacak” ifadelerini kullandı.

“KEŞKE BAŞKA BİR ARKADAŞIMIZIN İSMİ ÖNDE ÇIKMIŞ OLSAYDI”

Başka bir arkadaşının isminin öne çıkmasının daha iyi olacağını ifade eden Özcan, “Bu insana gurur veriyor. Kendi bölgenizde isminizin önde çıkması elbette mutluluk verici. Demek ki vatandaş çalışmalarınızdan, söylediklerinizden memnun. Dediğim gibi keşke başka bir arkadaşımızın ismi önde çıkmış olsaydı. Bugün bu arkadaşımız üzerinde biz de yoğunlaşırdık. Kamuoyunda karşılığı olan bu arkadaşımızın hep birlikte arkasında durur aday olması için çalışmalarımızı hızlandırırdık.” dedi.

Haber - Erol Değirmenci  - Bolu Takip Gazetesi

3 yorum yapılmış
  • Bulenismailsahin
    8 Ekim 2018 • 10:27
    Belediye baskanligina adayliguni koysun cok buyuk farkla baskan olur....bu millet artik herseyi biliyor
  • Yakal
    9 Ekim 2018 • 04:08
    Koyu akp liyim ama oyum tanju ciksin belediye baskanligina şartosum verün alaatin yaka köylerinin yolunu bilmez hayirli olsun tanju
  • Nallihanli
    11 Ekim 2018 • 21:43
    Ak Partili olan insan "Akp" demez Ak Partili değilsin belli ki. Provake etmeye hiç gerek yok. %60 oyla Alaaddin Başkan
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.