VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

7 Ekim 2018

.......................

Kırklareli’nde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren üniversite öğrencisi 25 yaşındaki Ahmet Şefik Çeşmecioğlu, memleketi Bolu’da son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kırklareli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Felsefe bölümü öğrencisi olan Ahmet Şefik Çeşmecioğlu (25), kaldığı pansiyonda dün akşam saatlerinde kalp krizi geçirdi. Çeşmecioğlu’nun durumunu gören arkadaşları 112 Acil ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri Çeşmecioğlu’nu ilk müdahalenin ardından ambulansla Kırklareli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan üniversite öğrencisi, yaşamını yitirdi.

Bir süre Bolu Havadis Gazetesi’nde muhabir olarak görev yapan ve hobi olarak tiyatro ile uğraşan genç öğrencinin cenazesi memleketi olan Bolu’ya getirildi. Çeşmecioğlu için Yeşil Cami’de öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine Çeşmecioğlu'nun ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı. Cenaze daha sonra Elmalık Köyü Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Çeşmecioğlu’nun bir süredir ritm bozukluğu nedeniyle tedavi gördüğü ve dün gecede cep telefonuyla Google üzerinden kalp krizi ile ilgili bilgilere baktığı tespit edildi.

  • GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ
  • GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ
  • GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ
  • GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ
2 yorum yapılmış
  • Bolulu
    7 Ekim 2018 • 13:57
    Mekanın cennet olsun kardeşim. Boluyu hiçbirzaman yanlız bırakmayan tanju bey de saolsun.
  • terzicengiz
    9 Ekim 2018 • 01:32
    Mekanı cennet olsun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.