VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

23 YAŞINDA HAYATA VEDA ETTİ

6 Ekim 2018

.........................

Bir süreden bu yana ritm bozukluğu tedavisi gören Bolu Halkevi Üyelerinden Çetin Çeşmecioğlu’nun oğlu 23 yaşındaki Ahmet Şefik Çeşmecioğlu, üniversite eğitimi için bulunduğu Kırklareli’nde kalp krizi geçirerek genç yaşta yaşama veda etti.

Edinilen bilgiye göre,  Kırklareli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi öğrencisi olan 23 yaşındaki Ahmet Şefik Çeşmecioğlu, kaldığı pansiyonda kalp krizi geçirdi. 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Kırklareli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Çeşmecioğlu, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Çeşmecioğlu, bir süredir ritm bozukluğu nedeniyle tedavi gördüğü ve dün gecede cep telefonuyla Google üzerinden kalp krizi ile ilgili bilgilere baktığı tespit edildi.

CENAZESİ PAZAR GÜNÜ

Çeşmecioğlu’nun cenazesi ailesi tarafından Bolu’ya getirildi. Çeşmecioğlu’nun cenazesi 7 Ekim Pazar Günü Camlı Cami’de öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Elmalık Köyü’nde defnedilecek.

 

2 yorum yapılmış
  • MelekToper
    6 Ekim 2018 • 11:45
    Çok üzüldüm.Yüzündeki kocaman gülümseme gözümün önünden gitmiyor. Allah rahmet eylesin.
  • AysuIlgn
    7 Ekim 2018 • 04:08
    Yetişemedim cenazene. Affet. Çok üzgünüm. Çok erkendi daha Şefik.. daha yaşanacak ne güzel günler vardı.. Mekanın cennet olsun arkadaşım.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.