VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 6 EKİM CUMARTESİ

6 Ekim 2018

..........................

1-Seben ilçesi Gökhaliller köyü halkından Merhum Şükrü ve Ayşe MUTLU’nun oğlu.Hatice MUTLU’nun eşi Nurten TUNÇ Ülviye ÇAVDAROĞLU ve İsmail MUTLU’nun babaları; Sabri Mutlu hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Paşaköy Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Paşaköy mezarlığına defnedilecektir.

 

2-Borazanlar mahallesi halkından Kadir DEMİR’in eşi Kaynaşlı Darıyeri Hasanbey Köyü Mithat KESKİN’in kızı Mustafa KESKİN’nin ablası; Asiye Demir hakkın rahmetin kavuştu. Cenazesi bugün Borazanlar Camii’de kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası paşaköy mezarlığına defnedilecektir.

3-Tekke Işıklar Köyü halkından Sadettin KONUK’un eşi Muhsin ve Rahmi KONUK.Aylin KONUK,Şerife ÖZDEMİR’in çocukları.Nuri ÖZDEMİR ve Yusuf ÖZDEMİR’in kayınvalideleri; Emine Konuk hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Tekke Işıklar Köyü Camii’de kılınacak öğle namazına mütakip köy mezarlığına defnedilecektir.

4-Bürnük köyü halkından, Hasan CANKILDIR ve Ayşe EKŞİOĞLU’nun kardeşi, Basri CANKILDIR’ın abisi, Kemal, Ali ve Recep CANKILDIR’ın babaları; Yaşar Cankıldır hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Bürnük köyü camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

5- Göynük ilçesi halkından, Safiye YÜCETÜRK’ün eşi, Berrin KURTOĞLU,Betül AYGÜN ve Nuşin YÜCETÜRK’ün babaları, Ali KURTOĞLU ve Sunay AYGÜN’ün kayınpederi,emekli öğretmen; Bekir Yücetürk hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Siteler camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.