VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇIRACI İLE ASLAN ARASINDA KAVGA İDDİASI

5 Ekim 2018

.....................

Bolu Barosu avukatlarından Fikret Çıracı ile gazeteci İmdat Aslan arasında İzzet Baysal Caddesi’nde tartışma yaşandığı iddia edildi.. Çıracı, caddede yürüdüğü esnada, İmdat Aslan’ın kendisine, “bu memlekette çok şerefsiz var” dediğini iddia etti ve karakola giderek kendisinden şikayetçi oldu.

Edinilen bilgiye göre, olay akşam saatlerinde İzzet Baysal Caddesi’nde meydana geldi. Ofisine gitmekte olan avukat Fikret Çıracı, o sırada caddede 2 kişiyle sohbet eden gazeteci İmdat Aslan’ın kendisine bakarak  “bu memlekette çok şerefsiz var” dediğini iddia etti. Aslan’ın bu ifadesinden sonra aralarında tartışma çıktığını ifade eden Çıracı karakola giderek İmdat Aslan’dan şikayetçi oldu.

Fikret Çıracı karakolda verdiği şikayet dilekçesinde şu ifadelere yer verdi;

“Bugün yani 04./10/2018 günü saat 17:00 sıralarında cadde üzerinde büroma gitmekte iken Umut Gulay’a ait ÎXORA parfüm dükkanının önünde Umut Gülay yanında tanımadığım iki kişi ve İmdat Aslan ayakta dikiliyorlardı. Ben tam geçerken İmdat Aslan birden bana doğru bakarak yüksek sesle “bu memlekette çok şerefsiz var” diyerek hakaret etti. Ben durup bana mı dedin diye sordum. O da “niye üstüne alınıyorsun lan” dedi. Umut Gülay bana “abi uyma ” deyip beni gönderdi. İmdat Aslan ile gerek vekilliğini yürüttüğüm kişiler ve gerekse şahsıma daha önce ettiği hakaretler nedeni ile açılmış birçok dava vardır.

“BANA BAKARAK HAKARET ETTİĞİ AÇIKCA GÖRÜLÜYOR”

Bugün de yaptıkları televizyon programında canlı yayında bana “göt” diye hitap ettiği için açılan davanın duruşması vardı. Şahsım beni görünce bugünkü duruşmanın etkisi ile hareket ettiğini düşünüyorum. Civarda kamera var ise ben dümdüz yolumda giderken şahsın birden bana bakarak hakaret ettiği açıkça görülecektir. Umut Gülay tanık olarak doğruyu söyleyeceğine inanıyorum. Diğer iki kişiyi tanımadığım için tanık olarak gösteremiyorum. Bu olayla İlgili şahsıma bir kez daha hakaret eden İmdat Aslan isimli şahıstan davacı ve şikayetçiyim” dedi.

  Çıracı, İmdat Aslan’ın Televizyon canlı yayınında kendisine alenen küfür ettiğini ve RTÜK tarafından 3 kez ağır para cezası kesildiğini, aynı zamanda Bolu Asliye Ceza Mahkemesi’nde mahkemesinde görülen davanın da bugün duruşmasının olduğu öğrenildi.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.