VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP ANKETİNDEN AÇIK ARA ÖZCAN ÇIKTI

5 Ekim 2018

..........................

CHP’de yerel seçimler öncesinde parti genel merkezi 81 ilde anket yaptırdı. Bolu’da CHP Milletvekili Tanju Özcan seçmenin en çok ilgi gösterdiği isim oldu. Özcan anketten açık ara birinci çıktı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun anketlerden çıkan bazı isimlerle görüştüğü öğrenildi.

Hürriyet'ten Rıfat Başaran'ın haberine göre, Mart 2019’da yapılacak yerel seçim öncesi CHP ’nin iddialı olduğu kentlerde aday isimleri üzerine arayış başlarken, kulisler de hareketlendi. CHP aday profilini ‘kentle ilgili hayali, başarı hikâyesi olan, örgütün üzerinde uzlaştığı, yerel ve bölgesel dengelere uygun, bölgenin sosyolojik dokusunu temsil edecek’ isimler olarak belirlemişti.

ESKİ BAŞKANLARLA DEVAM EDİLECEK

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Yılmaz Büyükerşen’in kararı bekleniyor. Aydın’da Özlem Çerçioğlu, Hatay’da Lütfi Savaş, Edirne’de Recep Gürkan, Giresun’da Kerim Aksu, Sinop’ta Baki Ergül ile devam edilmesi gündemde.

İSTANBUL'DA DURUM

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, “Bugün AK Parti’nin 25 yıllık İstanbul saltanatını yıkan birisi doğal cumhurbaşkanı adayıdır” demişti. İstanbul’da ilk olarak Genel Sekreter Akif Hamzaçebi adaylığını açıklamıştı. Gürsel Tekin’in de İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adaylığı için uzun süredir çalıştığı biliniyor. Tekin özellikle sağ oyların yüksek olduğu bölgelerde çalışma yürütüyor. Kulislerde Ümit Boyner’in ismi de dolaşıyor. Mustafa Sarıgül’ün Eyüpsultan Belediyesi başkan adayı olacağı belirtilirken, kazanılabilecek ilçelerde kadın adaylar gösterilmesi planlanıyor. Daha önce genel başkan yardımcılığı görevini üstlenen Yasemin Öney Cankurtaran’ın Beşiktaş’a belediye başkan adayı olabileceği konuşuluyor.

BOLU’DA TANJU ÖZCAN AÇIK ARA ÇIKTI

Kamuoyunda CHP Milletvekili Tanju Özcan’ın yerel seçimlerde aday olup olmayacağı merakla beklenirken, genel merkez anketinde Özcan’ın açık ara birinci çıktığı öğrenildi. Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’li olmayan bölgelerde birinci çıkan isimlerle görüşerek yol haritası çizeceği belirtildi.  

  • CHP ANKETİNDEN AÇIK ARA ÖZCAN ÇIKTI
3 yorum yapılmış
  • hayal-gerek
    5 Ekim 2018 • 06:04
    Anketi yayınlamadan nereden biliyorsunuz açık ara 1. çıktığını
  • Alican
    5 Ekim 2018 • 12:12
    Ya hep öyle diyorsunuz adamlar da sonra oylarmış çalındı diye feryat figan kazanamayınca kıyamet kopuyor yapmayın böyle
  • mer
    8 Ekim 2018 • 08:15
    Bolu da CHP li adaylar içinde açık ara önde. Haberi doğru dürüst yapın. Belediye seçimlerinde CHP açık ara önde diye algı yaratmayın.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.