VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN YILMAZ TARTIŞMALARA NOKTAYI KOYDU

5 Ekim 2018

..........................

Günlerdir Bolu kamuoyunda Boluspor alt yapı tesislerinin boşaltılması yönünde İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından gönderilen yazıyla başlayan tartışmalara Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz noktayı koydu. Yılmaz, tesislerin parselini, Belediye Kanunu’nun 18 (e) maddesi gereğince geri Bolu Belediyesi bünyesine almasını belediye meclisinden oy birliği ile geçirdi.

Geçtiğimiz günlerde, Boluspor'un alt yapı tesisleri olarak kullandığı Yılmaz Becikoğlu Tesisleri'nin, Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem'in imzasıyla gönderilen tebligat üzerine Spor Genel Müdürlüğü tahliye davası açarak kulübün alanı boşaltmasını istedi. Tebligatta gerekçe olarak kulübün 18 aydır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne kira ödemesi yapmadığı gerekçe gösterildi.

BAŞKAN YILMAZ DURUMA EL ATTI

Bolu Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantısı’nda Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, tahliye kararına karşı flaş bir hamle yaptı. Tesislerin tahsis süresinin dolacağından Belediye Kanunu’nun 18(e) maddesi gereğince söz konusu parselin geri alınması belediye meclis üyelerinin oylarına sunuldu. Gündem maddesi oy birliği ile kabul edilirken, tekrar belediye bünyesine dönen parselin yeniden Boluspor’a verileceği öğrenildi.

Kaynak - Erdol Değirmenci - Bolu Takip Gazetesi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.