VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇARIKÇI'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

3 Ekim 2018

.......................

Boluspor Başkanı Necip Çarıkcı, kulüp yönetmenin çok zor bir görev olduğunu ifade ederek, “Bolu’nun yapısı belli ama iyi bir yönetimle çabamızla kulübü ayakta tutmaya çalışıyoruz. Bütün deplasman giderlerini biz karşılıyoruz, bütün yönetim kurulu karşılıyor. Benden sonra başkanlarda seçilebilir. Kulüp yönetmek çok zor bir şey” dedi.

“PROBLEMLERİ ÇÖZÜYORUZ”

Geçen sene olduğu gibi direksiyonun başında kendisinin olduğunu ifade eden Necip Çarıkçı, “Bu yolda kendim bizzat direksiyonun başındayım. Bunu da geçen sene bırakmadım. Bu sene de bırakmayacağım. Takımın deplasmanlarında, antrenmanda yer almaktayım. Bire bir oyuncu kardeşlerimizle de her türlü dertleriyle, problemleriyle Hakkı bey ile birlikte çözüyoruz. Bu sene takımımız iyi yolda. Taraftarımız son maçta bizi heyecanlandırdı. İnşallah bu devam eder” ifadelerini kullandı.

“AKHİSAR’DAN DAHA İYİ OLURUZ”

“Bu takım şampiyon olduğu zaman Akhisar’dan daha iyi oluruz. Bu basın, bu yönetim, bu taraftar, bu heyecan böyle güzel bir ili Allah bize nasip etmiş. Bugün lige çıksak bütün oyuncu kardeşlerimiz Boluspor kulübüne gelmek ister. Güzel bir şehir, modern bir şehir. İstanbul ve Ankara’ya yakın. Birde UEFA ve FIFA’ya borcu olmayan bir kulübüz. Malum Karabükspor’u, Eskişehirspor’u, Elazığspor’u görüyorsunuz. Bunlar bizim 5-10 katı şehirler.”

ELEŞTİRENLERE CEVAP VERDİ

 “Biraz vicdanlı olmak lazım. Boluspor Kulübünü bazen basın organları eleştirebiliyor. Ben şunu söylüyorum. Bu kulübün nüfus yapısı 150 bin. Çok büyük bakanımız yok, çok büyük siyasi gücümüzün olmadığını biliyorsunuz. Boluspor 19 puan değil, 5 puanda alabilirdi. Bunu bizi eleştiren arkadaşlarımızın şunu bilmesi lazım. Bolu’nun yapısı belli ama iyi bir yönetimle çabamızla kulübü ayakta tutmaya çalışıyoruz. Bütün deplasman giderlerini biz karşılıyoruz, bütün yönetim kurulu karşılıyor. Benden sonra başkanlarda seçilebilir. Kulüp yönetmek çok zor bir şey. Herkesin başkanlara, yönetimlere kötü günde sahip çıkması lazım.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.