VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ESKİ BAŞKAN'DAN ÇOK SERT SÖZLER

2 Ekim 2018

.........................

Bolu’nun Mudurnu ilçesine bağlı Taşkesti Beldesi'nin eski Belediye Başkanı Saim Çevik, sosyal paylaşım sitesi facebooktan bazı kesimlere ateş püskürdü. Geçtiğimiz yıl partiden ihraç edilen Çevik,  “Ne yaptıysam, Allah için yaptım. Bizler hizmet yolunda memleket için, milletim için daha ne yapa bilirim diye dertlenirken yanımıza aldıklarımız adeta köstek oldular. Onların derdi kendisiydi kendi menfaatleriydi. Bu günleri rüyasında göremeyecek olanlar, son kullanma tarihi bitmiş, kendilerini bir şey sanan, siyasetin arkasına sığınan, riyakarlarla ikiyüzlülerle tek başıma savaştım” dedi.

Saim Çevik, facebook hesabından şu ifadelere yer verdi;

“SÖZDE YATIRICIMCI SÖZDE SİYASETÇİLER”

“Kıymetli dostlarım sizlerden aldığım desteği, duayı ve enerjiyi sizlerin milletimin yolun da harcamaya koşmaya devam edeceğim. Ne yaptıysam,Allah için yaptım. Bizler hizmet yolunda memleket için, milletim için daha ne yapa bilirim diye dertlenirken yanımıza aldıklarımız adeta köstek oldular. Onların derdi kendisiydi kendi menfaatleriydi. Bu günleri rüyasında göremeyecek olanlar, son kullanma tarihi bitmiş, kendilerini bir şey sanan, siyasetin arkasına sığınan, riyakarlarla ikiyüzlülerle tek başıma savaştım. Biz memlekete bir şeyler kazandıralım derken otel lobilerinde sahte planlara imza atanlar, milletime yapılan haksızlıklara göz yumanlar, bir tabak yemeğe yollarımızı sularımızı peşkeş çekenler, işyerime gelerek tehdit eden sözde yatırımcı sözde siyasetçiler, sözde başkan vekilliği yapanlar, düne kadar donunu çekemeyenler, susan konuşamayanlar. Bu millet size 31 Mart'ta öyle güzel cevap verecek ki az kaldı.”

“SİYASETİ ARKASINA ALIP YARGISIZ İNFAZ YAPANLAR”

“Bu millet kereste fabrikasında görev alan bazılarını, milletin telefonlarına bakmayıp hainlik yapanları da unutmadı. Toplumun içinde din tüccarlığı yapıp kendisini peygamber gibi göstermeye çalışanları sizler iyi biliyorsunuz. Mesire alanlarına, yollara, ormanlara, milletin arazilerine konmasına göz yummayan, milletten kaçmayan, gücünü milletten alan, haksızlıklara ve yolsuzluklara göz yummayan partilisi de milleti olan kişinin adıdır Saim Çevik. Dün nasılsam bu gün yine aynı hiçbir güç milletime olan sevdamı bitiremeyecektir. Sözlerim şer odaklarınadır. Vatan hainlerine, ikiyüzlülere, kendi menfaatleri uğruna milletimi satanlaradır. Saygıdeğer takipçilerim artık konuşacağım ve susmayacağım. Siyaseti arkasına alıp yargısız infaz yapanlar, bu günlerde olana bitene kulak tıkayanlar, kul hakkına girmek isteyenlere, makamlarını mevkilerini milletten aldıklarını milletine silah olarak kullananlara kulak vermeyenlere ne oldu neredesiniz. Sizler çok dürüst ve namusluydunuz, hodri meydan diyorum."

1 yorum yapılmış
  • smailolmez
    2 Ekim 2018 • 14:21
    Gerçekler.acidir.memleketi.suyu.araziyi.halka.satanlar.suan.kiral.ama.geldikleri.yer.belli.ac.gezenler.temsilci.oldu.akilda.oyle.saniyorlar.imza.karsiligi.dayre.alanlari.millet.getegini.yapar.zamani.gelince.para.ile.seref.can.alamaz.kimse...?????????
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.