VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KOMŞUDA SİLAHLAR HİÇ SUSMUYOR

2 Ekim 2018

....................

Düzce’de yine silahlar konuştu. Hemen hemen her gün silahla yaralamanın yaşandığı Düzce’de bir evde 3 kişi silahla vurulmuş halde bulundu. Olayda bir kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Çamköy Mahallesi eski Akçakoca Caddesi’ndeki bir evden silah sesleri duyan vatandaşlar polise haber verdi. Bunun üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen ekiplerce Harun Koca, Tamer D. ve Suat D. silahla vurulmuş halde bulundu. Yapılan kontrolde Harun Koca’nın hayatını kaybettiği belirlendi.

Yaralılar, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ve Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı. Harun Koca’nın naaşı, Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Düzce Atatürk Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

KAÇARKEN YAKALANDI

Olay yerinden kaçan şüpheli E.O.D. ise polis ekiplerince kısa sürede yakalandı. Şüphelinin, bir fabrikanın önündeki çalılık alandan yola çıktıktan sonra polislerce yakalanması olay yerindeki basın mensuplarınca kaydedildi. Olaydan haberinin olmadığını savunan şüpheli, İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

  • KOMŞUDA SİLAHLAR HİÇ SUSMUYOR
  • KOMŞUDA SİLAHLAR HİÇ SUSMUYOR
  • KOMŞUDA SİLAHLAR HİÇ SUSMUYOR
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.