VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KÖPEKLERİ ÖLDÜREN CANİYLE İLGİLİ KARAR VERİLDİ

27 Eylül 2018

......................

Bolu'nun Göynük ilçesinde, tüfekle ateş edilerek 3 yavru köpeğin öldürüldüğü olayla ilgili bir şüphelinin idari para cezasına çarptırıldıktan sonra serbest kaldığı öğrenildi. Şüphelinin ifadesinde köpeklerin kümese girerek tavuklara zarar vereceğinden korktuğu için rastgele ateş ettiğini söylediği öğrenildi.

Göynük ilçesine bağlı Hasanlar köyünde geçen hafta 3 yavru köpek tüfekle vuruldu. Köpeklerden 2'si olay yerinde yaşamını yitirirken, 1 yavru köpek köylülerin yardımıyla veterinere götürüldü. Ağır yaralı olan köpek tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Vahşi olayın haberlere konu olmasının ardından Göynük Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

TAVUKLARINA ZARAR VERECEĞİNDEN KORKMUŞ

Bolu Hayvanları Koruma Derneği (BOLHAYKO) de davaya müdahil olmak için savcılığa giderek şikayetçi oldu. Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla jandarma ekipleri soruşturma kapsamına önceki gün bir şüpheliyi yakaladı. Köyde tavuk kümesi bulunduğu öğrenilen şüpheli köpekleri vurduğunu itiraf etti. Şüphelinin ifadesinde köpeklerin kümese girerek tavuklara zarar vereceğinden korktuğu için rastgele ateş ettiğini söylediği öğrenildi. Jandarma tarafından köpeklerin sahipsiz olduğunun belirlenmesinin ardından şüpheliye 5199 sayılı 'Hayvanları Koruma Kanununa Muhalefet' suçundan idari para cezası uygulandı. Şüpheli daha sonra serbest kaldı.

  • KÖPEKLERİ ÖLDÜREN CANİYLE İLGİLİ KARAR VERİLDİ
  • KÖPEKLERİ ÖLDÜREN CANİYLE İLGİLİ KARAR VERİLDİ
  • KÖPEKLERİ ÖLDÜREN CANİYLE İLGİLİ KARAR VERİLDİ
3 yorum yapılmış
  • Hayvansever
    27 Eylül 2018 • 08:18
    Yalan sizde böyle insanlara inanıyorsunuz bu devlet uyuyor uyuyor yazıklar olsun
  • Hilal
    27 Eylül 2018 • 15:31
    Bizde inandık. rastgeleymis agaca ayaklarindan kim astı..para cezasi verilip serbest kalmis madem belasını baska biyerden bulsun insallah.
  • Thesezz
    27 Eylül 2018 • 22:07
    Bir kac yürekli yokmu bunun ağzını burnunu kiracak
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.