VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR KUPADA RAHAT KAZANDI

26 Eylül 2018

.........................

Boluspor Ziraat Türkiye Kupası 3.turunda kendi sahasında 3.lig takımlarından Payasspor’u 4-1 mağlup ederek üst tura yükseldi. Kırmızı beyazlı takımıızın gollerini İsmail Haktan, Melih ve Umut (2) attı.

Boluspor sahaya Gökhan, Hayrullah, Dimov, Berkay, Mutlu, Burak, Yusuf Emre, Umut, Billal, İsmail Haktan, Batuhan 11’i ile çıktı. Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Sabri Can, Diarra, Melih, Akabueze, İshak, Etoundi, Ufuk Budak yer aldı.

Payasspor ise Boluspor karşısına; İsmail, İhsan, Kemal, Koray, Ekrem, Hayri, Fevzi, Çetin, Aykut, Tevfik 11’i ile çıktı.

İLK GOL İSMAİL HAKTAN’DAN

Boluspor maçın 45’nci dakikasında golü buldu. Ceza sahası içinde topla buluşan İsmail Haktan yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu golle Boluspor maçta 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısı Boluspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

MELİH OYUNA GİRDİ GOLÜNÜ ATTI

Boluspor ikinci yarıda ilk oyuncu değişikliğini yaptı. Yusuf Emre oyundan çıktı, Melih oyuna girerken genç oyuncunun ayağından 62’inci dakika da ikinci golü buldu. Etoundi ile duvar pası yapan Melih Okutan şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

BİR GOLDE UMUT’TAN

Boluspor maçın 72’nci dakikasında 3.golü buldu. Ceza sahasında Etoundi topuk pasıyla Umut’a pasını aktardı. Umut düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu golle skor 3-0’a geldi.

FARK İKİYE İNDİ

Payasspor maın 77’nci dakikasında golü buldu. Hayri Mert, kaleci Gökhan’dan sıyrılıp topu filelere gönderdi. Bu golle skor 3-1’e geldi. Boluspor son oyuncu değişikliğini maçın 83’ncü dakikada yaptı. Akabueze oyuna girdi, Billal oyundan çıktı.

UMUT’TAN DUBLE

Boluspor 89’ncu dakikada 4’ncü golü buldu. İsmail Haktan sağ kanattan ortaladı, Umut kendisinin 2, takımının 4’ncü golünü attı. Karşılaşmanın sonuna 2 dakika süre ilave edildi. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor, Payasspor’u 4-1 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupasında bir üst tura adını yazdırdı.

  • BOLUSPOR KUPADA RAHAT KAZANDI
  • BOLUSPOR KUPADA RAHAT KAZANDI
  • BOLUSPOR KUPADA RAHAT KAZANDI
  • BOLUSPOR KUPADA RAHAT KAZANDI
  • BOLUSPOR KUPADA RAHAT KAZANDI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.