VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP ABANT'TA KAMPA GİRİYOR

26 Eylül 2018

...........................

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve milletvekillerinin katılacağı 27. Dönem 1. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı Abant’ta bulunan Büyük Abant Oteli’nde Cuma günü başlayarak Pazar günü sona erecek.

CHP TBMM Grubu’nun Büyük Abant Otel’de Cuma akşam yemeği ile başlayacak değerlendirme toplantısı, 30 Eylül Pazar günü basın sunumu ile sona erecek. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, değerlendirme toplantısı kapsamında 28 Eylül Cuma günü basına açık sunuş konuşması yapacak. Kılıçdaroğlu, verilen aranın ardından basına kapalı olarak milletvekillerine hitap edecek. Aynı gün CHP Grup Başkanvekilleri, yasama faaliyetlerine ilişkin bilgi sunacak.

GÜNDEM YEREL SEÇİM STRATEJİ

Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un uzun süredir üzerinde çalıştığı Yerel Seçim Strateji Belgesi, kampta ele alınacak. CHP’nin yerel seçim ilkelerinin belirleneceği belgeye son şekli verilecek. Belge, kamp sonrası kamuoyuyla paylaşılacak.

Kampta ayrıca Genel Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz dış politik gelişmelere, Faik Öztrak ise ekonomik gelişmelere ilişkin sunum yapacak.

MİLLETVEKİLLERİNE ETKİLİ İLETİŞİM SEMİNERİ

Kampın cumartesi günü yapılacak oturumunda ise milletvekillerine yönelik etkili iletişim semineri düzenlenecek. Sunum, Prof. Dr. Can Bilgili ve Kamil Sönmez tarafından gerçekleştirilecek. Aynı gün milletvekillerinin soruları ve değerlendirmeleri de olacak. Kamp, pazar günü gerçekleştirilecek basın sunumu ile sona erecek.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.