VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAİT HOCA KUPA MAÇI İÇİN KONUŞTU

25 Eylül 2018

..........................

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, “Kupada yolumuza devam etmek istiyoruz. Kupa hedefimiz değil ama hayalimiz. Bunu çok söyleyeceğim. Bizim rotasyonda oyuncuları formda tutmak için bizim için önemli bir lig” dedi.

Ligde ilk 6 haftada 5 galibiyet bir beraberlikle 16 puan toplayan Boluspor gözünü kupaya çevirdi. Çarşamba günü saat 19:00’da kendi evinde 3.lig temsilcisi Payasspor’u konuk edecek.

GUİDO VE MUSTAFA DURAK’IN HAFİF SAKATLIKLARI VAR

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, “İstanbulspor maçı öncesinde kupa maçımız var. Onun hazırlıklarını yapıyoruz. İki takım halinde çalışıyoruz. Oynayacak grupla ayrı, hafta sonu oynayacak grupla ayrı çalışıyoruz. Yoğun geçiyor. Çarşamba, Pazar’a dönünce daha da yoğunlaştı. Hafta içerisinde Adana maçında Guido’nun hafiften kasığında bir sıkıntı var, Mustafa Durak’ın da üst adalesinde bir sıkıntı var. Onları dinlendiriyoruz. Onun dışında tam kadro çalışıyoruz” diye konuştu.

“BİR DEPLASMAN MAĞLUBİYETİMİZ VAR”

“Deplasmanda kolay kaybetmiyoruz. Geldiğimizden beri 1 tane deplasman mağlubiyetimiz var. Onun dışında hepsini kazanmışız. Hafta sonu da inşallah öyle olur. Ama öncesinde yine İstanbulspor maçına bakmadan önce kupa maçını geçmemiz lazım. Kupada da devam etmek istiyoruz. Kupa hedefimiz değil ama hayalimiz. Bunu çok söyleyeceğim. Bizim rotasyonda oyuncuları formda tutmak için bizim için önemli bir lig.”

Kaynak - Burhan Yeşiltaş - Koroğlu Gazetesi

1 yorum yapılmış
  • vatandas
    27 Eylül 2018 • 02:27
    Boluspor için bir şans bu hoca. Ne olursa olsun arkasında dururlarsa Süper Lig e çıkartabilir.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.