VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA KAÇ CAMİ VAR?

25 Eylül 2018

......................

Bolu, Türkiye’de kişi başına en az caminin düştüğü iller arasında ilk 5’de yer aldı. Bolu’da toplam cami sayısının bin 259 olduğu belirtildi.

Sosyal medyada fenomen olan ve istatistiki veriler yayınlan bir twitter hesabı olan Data Stats, Türkiye’de kişi başına düşen cami verilerinin yer aldığı bir paylaşım yaptı. Türkiye’de cami sayısının 88 bin 21 olduğu ifade edilirken, cami başına 918 kişinin düştüğü belirtildi. Cami sayısının en fazla olduğu iller ise İstanbul, Konya, Ankara, Samsun ve Kastamonu olarak kaydedildi.

BOLU 78’İNCİ SIRADA YER ALDI

Türkiye’de cami başına düşen kişi sayısının en az olduğu illerin içinde ise Bolu’da yer aldı. Açıklanan verilere göre, Türkiye’de kişi başına en az caminin düştüğü il Kastamonu olurken, Bolu bu listede 81 il içinden 78’inci sırada yer aldı. Aynı zamanda yayınlanan verilerde ilimizde toplam bin 259 cami olduğu kaydedildi.

KAYNAK - www.boluekspres.com

2 yorum yapılmış
  • Mehmet
    25 Eylül 2018 • 16:04
    Hemşerim cami var içinde cemaat yok, daha neyin hesabını yapıyorsunuz bizim camiye değil iyi öğrenim görmüş öğretmen ve okula ihtiyacımız var.
  • Gennnat
    1 Ekim 2018 • 03:03
    Kastamonu en cok camiinin oldugu iller arasinda hemde kisi basina en az camii dusen il demekki daha da camii ilazimmis katmonuya
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.