VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 25 EYLÜL SALI

25 Eylül 2018

...................

1-Kıbrıscık ilçesi Yazıca köyü halkından TRT’den emekli (Merhum) Kemal kaya, Minta, Kamuran ve Erhan KAYA’nın babaları; Kemalettin Kaya hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Kıbrıscık ilçesi Yazıca köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Demirciler köyü halkından (Merhume) Sabahat ÖZDEMİR’in eşi, Murat ve Yukarı çarşı esnaflarından Sedat ÖZDEMİR’in babaları, Selma ÖZDEMİR’in kayınpederi, Köy hizmetlerinden emekli; Kadir Özdemir hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Kültür mahallesi camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

3-Kıbrıscık ilçesi Bölücekkaya köyü halkından Havva ÖZARSLAN’ın eşi, Arif Zafer Özarslan, Özlem SOYDAR ve Zeynep ÖZARSLAN’ın babaları, Ebru ÖZARSLAN ve Gökhan SOYDAR’ın kayınpederi, Bolu Barosu avukatlarından; Kemal Özarslan hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Siteler camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

4-Mudurnu ilçesi Mangırlar köyü halkından (Merhum) Hakkı ve (Merhume) Fatma’nın oğlu, Hacer ÖZDEMİR’in eşi, İbrahim ÖZDEMİR ve Fatma ÜREMİŞ’in kardeşi, Serpil ÖZDEMİR, Nermin ASLAN ve Ayşe SAĞLIK’ın babaları, Mutlu ASLAN, Özgür SAĞLIK ve Hasan ÇINAR’ın kayınpederi, Merve Beyza KAYGUSUZ, Feyza Büşra ÇINAR, Muhammet Yıldıray ÇINAR, Ferit ASLAN, Akif Kadri SAĞLIK, Elif Sayra SAĞLIK’ın dedeleri; Esat Özdemir hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Dağkent toki camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

5- (Merhum) Hamdi ve Saadet ARMUTÇUOĞLU’nun oğlu, Tülay ARMUTÇUOĞLU’nun eşi, Okay ve Koray ARMUTÇUOĞLU’nun babaları, Alya ve Eylül ARMUTÇUOĞLU’nun dedeleri, Abant İzzet Baysal üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor daire başkanlığından emekli; Ayhan Armutcuoğlu hakkın rahmetine kavuştu.  Cenazesi bugün Öksüz Tekke camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Öksüz Tekke camii karşısındaki Alpağutbey mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.