VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EFSANEDEN BOLUSPOR'A ÖVGÜ DOLU SÖZLER

24 Eylül 2018

...................

Boluspor'da bir dönem futbol oynayan Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan %100 futbol programında Boluspor'dan övgü ile söz ederken, Boluspor yönetiminin yaptığı çalışmalardan etkilendiğini belirtti. 

Rıdvan Dilmen, "Bir anda 36-37 yıl önceye döndüm. Ben profesyonel hayatıma Bolu'da başladım. Bende Bolu şehrinin ve Boluspor'un büyük emekleri var. Geldiler ziyaret ettiler özlem giderdim. Dergilerini getirdiler aslında ekranlarda böyle şey göstermek istemem ama Boluspor benim için çok özel bir takım" dedi.

“YÖNETİMİ TEBRİK ETMEK GEREKİR”

Başkan Necip Çarıkcı ile görüştüğünü de belirten Dilmen "Boluspor yeni sahalar tesisler yapmışlar alt yapıya büyük önem vermişler bunları öğrendim. Orası dizayn edilmiş.  Bolusporlu futbolcularla döviz sıkıntısı çıkmadan oyuncuları ile TL ile anlaşmışlar. O oyuncuları da yönetimi de tebrik etmek gerekir." dedi. Dilmen ayrıca formasını 2 sezon giydiği Boluspor ile Beşiktaş'ı ve Fenerbahçe'yi nasıl yendiklerini anlattı.  

Program moderatörü usta sunucu Murat Kosova Boluspor'un her zaman süper ligde iken zor bir deplasman olduğunu söylerken, gelecek yıllarda Boluspor'dan bu alt yapı ile daha çok bahsedileceğini belirtti.  

1 yorum yapılmış
  • Beyazgl
    25 Eylül 2018 • 00:36
    Adamın işi gücü hikaye masalcı şeytan
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.