VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MUSTAFA YİĞİT'E 50 BİN TL DESTEK

23 Eylül 2018

....................

AK Parti Bolu İl Teşkilatı, Bolu'da kas erime hastalığıyla mücadele eden 9 yaşındaki Mustafa Yiğit Kurubaş adına ailesinin maddi sıkıntıları nedeniyle başlatılan yardım kampanyasına destek verdi. İl Başkanı Nurettin Doğanay ve il yönetimindeki arkadaşları Mustafa Yiğit için 50 bin TL topladı.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Pasaport Şube Müdürlüğü’nde görev yapan polis memuru Vacit Kurubaş'ın Duchenne Müsküler Distrofi (DMD) hastalığı ile mücadele eden oğlu Mustafa Yiğit Kurubaş için Emniyet Genel Müdürlüğü ve Bolu Valiliği tarafından başlatılan bağış kampanyasına destekler sürüyor.

TEDAVİ İÇİN HİNDİSTAN’A GİDECEK

Hindistan'a gitmesi gereken ancak maddi sıkıntılar nedeniyle gerekli parayı bulamayan aileye destek olmak isteyen parti teşkilatı adına AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ve il yönetimi, Kurubaş ailesini ziyaret etti. Mustafa Yiğit'in hastalığı ve tedavisi hakkında aileden bilgi alan Doğanay, küçük çocuğun Hindistan'a gidebilmesi için aileye 50 bin lira maddi destekte bulundu.

 “BU YARDIMI İNSANI DUYGULARIMIZLA YAPTIK”

Doğanay, ziyarette yaptığı açıklamada, Mustafa Kurubaş'ın hastalığını öğrendikten sonra parti üyeleri ile görüştüğünü dile getirerek, "Biz de kampanyaya destek olmak için seferber olduk. Sadece bizlerin desteği önemli değil, burada en büyük görev anne ve babaya da düşüyor. Bir an önce Hindistan'a gidin ve oğlunuzun tedavisini gerçekleştirin. İnşallah yavrumuzun uzun yıllar yaşayacağını öğrenirsek, bizler de sizleri havaalanında sevgiyle ve mutlulukla karşılarız. Bu yardımı siyasi bir amaçla değil, insani duygularımızla yaptık. Bir çocuğun yaşamı dünyaya bedeldir" ifadelerini kullandı.

“DOĞANAY VE ARKADAŞLARINDAN ALLAH RAZI OLSUN”

Çaresiz baba Vacit Kurubaş, “İlk planda bize lazım olan 50 Bin TL, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın, destekleriyle arkadaşlarından toplanan paradır. Şu anda mutluluğumu nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Allah, Sayın Doğanay’dan ve arkadaşlarından razı olsun” diye konuştu

  • MUSTAFA YİĞİT'E 50 BİN TL DESTEK
  • MUSTAFA YİĞİT'E 50 BİN TL DESTEK
  • MUSTAFA YİĞİT'E 50 BİN TL DESTEK
  • MUSTAFA YİĞİT'E 50 BİN TL DESTEK
  • MUSTAFA YİĞİT'E 50 BİN TL DESTEK
3 yorum yapılmış
  • hayal-gerek
    24 Eylül 2018 • 00:11
    Alkışlayaın alkışlayın sonra elinizi vicdanınıza götürüp hükümetin çok övülen sağlık politikası ve devlet nerede diye sorun...Ve düşünün.
  • Mehmeterolu
    24 Eylül 2018 • 00:58
    Allah razı olsun inşallah iyileşir allah tüm hastalarımıza şifa versin inşallah
  • Alp
    24 Eylül 2018 • 03:17
    Allah razi olsun.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.