VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR HIZ KESTİ

16 Eylül 2018

...................

Ligin ilk 4 haftasını kayıpsız geçen Boluspor, kendi evinde maçın büyük bölümünü 10 kişi oynayan Altay ile golsüz berabere kaldı. Kırmızı beyazlı ekibimiz, maçın ikinci yarısında rakip kalede arka arkaya bulduğu posizyonları değerlendiremedi.

Boluspor geçtiğimiz yıldan kalan cezası nedeniyle taraftarından yoksun bir mücadeleye daha çıkarken az sayıda Altay taraftarı zorlu deplasmanda takımlarını yalnız bırakmadılar.

İlk yarısı temposuz geçen maçta iki ekipte fazla gol şansı bulamadı. Orta alan mücadelesi şeklinde geçen bu devrede Gencer Cansev 29’uncu dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek Altay’ı sahada 10 kişi bıraktı. Bu dakikadan sonra oyunu iyice rakip sahaya yıkan Boluspor rakip ceza sahasına girmekte zorlanırken, uzaktan denenen birkaç şut rakip kalede etkili olmadı ve takımlar soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gitti.

ARKA ARKAYA POZSİYONLAR BULDUK

Boluspor ikinci yarıya Umut Gündoğan Bilal Sebaihi değişikliği ile başladı. Rakibinin 1 kişi eksik olması nedeniyle bu devrede daha istekli olan ve rakibine karşı baskı kuran Boluspor, Ümit Kurt’un röveşatası, direkten dönen net bir pozisyonu oyuna son bölümlerde dahil olan Melih’in kale içine gönderdiği toplarda gol bulamayan taraf oldu. Yine 2. yarıda dakikalar 87’yi gösterdiğinde İshak’ın kalemizde yaşadığımız tehlikede enfes dokunuşu maçta geriye düşmemize engel olan pozisyonlardan biriydi. Maçın son bölümlerinde daha diri görünen Altay Boluspor’da sonradan oyuna dahil olan Franck Etoundi’ye topu göstermeyen taraf oldu.

Karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona erdi ve Boluspor puan farkını açabileceği maçta çok önemli 2 puan kaybetti.

 

 

  • BOLUSPOR HIZ KESTİ
  • BOLUSPOR HIZ KESTİ
  • BOLUSPOR HIZ KESTİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.