VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

POLİS MOTOSİKLETLERİ DENETLEDİ

13 Eylül 2018

.........................

Bolu'da trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen uygulamada 15 motosiklet sürücüsüne 6 bin 48 lira para cezası kesildi.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri, 100 günlük eylem planı trafik güvenliği denetim planlaması kapsamında motosiklet sürücülerine yönelik uygulama yaptı. Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan Bolu Adliye binası önünde yapılan uygulamada, motosiklet sürücülerinin kaskları ve motorları kontrol edildi. Yapılan uygulamalarda 15 motosiklet  sürücüsüne 6 bin 48 lira para cezası uygulandı.Gerçekleştirilen trafik uygulamaları hakkında gazetecilere bilgi veren İl Trafik Tescil ve Denetleme Müdürü Ali Çalışkan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bolu Valisi Aydın Baruş ve İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan'ın  talimatları doğrultusunda Trafik Kazalarını Önleme Planı kapsamında çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

DENETİMLER SÜREKLİ DEVAM EDECEK

Kurban Bayramı'nda "kırmızı düdük" eğitimleri ile başlayan çalışmaların devam ettiğini anlatan Çalışkan, "Trafik kazası nedeniyle ölüm ve yaralanmalar ülkemizin en önemli sorunları arasında yer alıyor. Ölümlü kazalar incelendiğinde yüzde 80 emniyet kemeri takılmadığında meydana gelen kazalarda savrulmalar neticesi ağır yaralanmalar ve ölümler meydana geliyor. Ancak emniyet kemerinin takılması yüzde 70 bu oranları azaltıyor. 100 günlük eylem planı çerçevesinde denetim ve eğitim faaliyetlerimizi arttırdık. Emniyet kemeri, hatalı sollama, seyir halinde cep telefonu kullanımı, kırmızı ışıkta geçme, alkol kullanma konusunda denetimleri devam ettireceğiz." diye konuştu.

 

4 yorum yapılmış
  • Esra
    13 Eylül 2018 • 09:26
    Hep aynı noktada olmaz hergun farklı noktada denetlesinler
  • yuksel14
    13 Eylül 2018 • 16:23
    olması gereken geç bile kalınmış uygulama...daha yenimi aklınıza geldi adamlar alkollü,hızlı,araba kullanıyorlar ayrıca yüksek müzik ve eksoz sesini aşırı çıkartıyorlar...hele şu yukarçarşı bayırında dönerken hızlı girip pati çekiyorlar..artık babayı çekerler.tepedeki yurt türgev özel kız yurdu oldu her saat emniyete şıkayet ederler...ayrıca şu baş belası şahin ve doğanlar ayrıca hepsi bir bela...onlarda takibe alınsa iyi olur..hep çoluk çocuk kul
  • Ramazan
    14 Eylül 2018 • 11:18
    Uygulama ya katılıyorum özellikle şu Tofaş gurubuna bi önlem alınmasını rica ediyorum gece olunca eksoz sesi ve lastik seslerinden insanlar rahatsız oluyor zannediyorlar ki dikkat çekiyoruz halbuki halk onlara dua ediyor
  • Ali
    14 Eylül 2018 • 16:21
    Yapacağınız uygulamaya başla yayım motordan başka araç yokmu denetlicek hep bizi denetleyin zaten
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.