VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'DE RESMİ İLK ADAY ADAYI ÇINGI

13 Eylül 2018

...........................

2019 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesinde işadamı Cahit Çıngı CHP’den Bolu Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığında aday adaylığını açıklayan Cahit Çıngı’ya CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, CHP İl Başkanı Kazım Karsu, Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, CHP Kadın Kolları Başkanı Zuhal Toker Işın, Kıbrıscık Belediye Başkanı Doğan Dağ, Bolu eski Belediye Başkanı Yüksel Ceylan ve partililer eşlik etti.

“ELEŞTİRİYE AÇIK OLACAĞIZ”

Cahit Çıngı, “Her vatandaşa, her mühendise, her işi düşene eşit davranacağız. Benden olanlar ve ötekiler diye bir ayrım olmayacak. Eleştiriye açık olacağız, gelen önerileri dinleyeceğiz, her konunun uzmanından destek alacağız, her uygulamamız aklın ve bilimin ışığında olacak. Önceliğimiz halkın yaşamını kolaylaştıracak sosyal projeler olacak. Aileleri tarafından bize emanet edilen üniversite öğrencilerimizin her alanda ihtiyaçlarını dikkate alacağız, onların öğrenim sürelerince buradaki sosyal yaşamlarını kolaylaştıracak projelere öncelik vereceğiz. Şehrin gelişimini bu yönde planlayacağız. Gençlerimiz, Bolu’dan ayrıldıklarında doğal bir turizm elçisi olmasını sağlayacağız. Velhasıl, sosyal demokratların uzmanlık alanı olan belediyecilikle Bolu’yu tekrar buluşturacağız. Tabi ki bunları yaparken, hedefimiz, bize Ulu Önder tarafından gösterilen çağdaş uygarlık seviyesi olacaktır” diye konuştu.

1 yorum yapılmış
  • Aliveli
    15 Eylül 2018 • 11:03
    Ay da düğün var demişler kadınlar merdiven kurmuş! Mars'a belediye başkanı seçilecek demişler Cahit aday olmuş...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.