VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 13 EYLÜL PERŞEMBE

13 Eylül 2018

........................

1-Dörtdivan ilçesi Süleler köyü halkından Veysel TURAN, Hasan Hüseyin TURAN ve Şerife ÖZKAL’ın babaları, Halit ve Ayşe TURAN’ın dedeleri; Süleyman Turan hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Dörtdivan ilçesi Süleler köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Alpağutbey mahallesi halkından Fehmi ACAR’ın eşi, Meliha SINMAZ’ın annesi, Şerife GÜNEŞ ve Saime YAMAN’ın halaları, Rıdvan, ve Şerife ÜNAL’ın teyzeleri, İlknur, Sinem, Umut ve (Merhum) Ahmet KİLİTÇİ’nin anneanneleri; Zehra Acar hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün İzzet Baysal mahallesi Özayan camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Alpağutbey mahalle mezarlığına defnedilecektir.

3-Kıbrıscık ilçesi Belen köyü halkından Belediye personeli Mustafa ve Ercan KODAL’ın anneleri; Rahime Kodal hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Sağlık mahallesi Küplüce camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

4- Seben ilçesi Kızık köyü halkından Emine ÖZÇELİK’in eşi, (Merhum) Adem ve Safinaz ÖZÇELİK’in oğlu, Zekeriya ÖZÇELİK ve Hacer ÖZÇERİ’nin kardeşleri, Zafer ÖZÇELİK ve Rafiye GÜRKAN’ın babaları, İlknur ÖZÇELİK ve Mustafa GÜRKAN’ın kayınpederi, İkra Emre, Melih, Muhammetcan, Hamza ve Hatice Elif’in dedeleri; Yahya Çelik hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Seben ilçesi Kızık köyü yayla camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Kızık yayla mezarlığına defnedilecektir.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.