VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EVLATLARI İÇİN YÜRÜYORLAR

9 Eylül 2018

......................

İstanbul'da yaşayan Ümit Arpa, uyuşturucuyla yakalandıktan sonra tutuklanıp, 12 yıl 8 ay hapis cezası alan oğlu için af istediğini belirterek, Ankara'ya başlattığı yürüyüşte Bolu'ya ulaştı. Arpa'ya oğulları cezaevinde olan Gülten Karateke, Hatice Adaman ve Salim Eroğlu da katıldı.

İstanbul'da oturan Ümit Arpa, askere gitmesine 12 gün kala, üzerinde uyuşturucuyla yakalandıktan sonra tutuklanıp, 12 yıl 8 ay hapis cezası alan oğlu Murat Arpa serbest bırakılması için Ankara'ya yürüyüş başlattı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden Pazartesi günü yürüyüşe başlayan Ümit Arpa, bugün Bolu'ya ulaştı. TBMM'ye giderek, sıkıntılarını ve taleplerine dile getirmek istediğini belirten Arpa'ya destek olmak için oğulları çeşitli suçlamalarla cezaevinde yatan Gülten Karateke, Hatice Adaman ve Salim Eroğlu da katıldı.

“ARKADAŞ KURBANLARI VAR”

Kader kurbanlarına af istediğini söyleyen Ümit Arpa, "Cumhurbaşkanımıza kader kurbanlarından, mahkumlarımızdan af için yürüyorum. Değerli Cumhurbaşkanımız, komutanımız, devlet büyüklerimizden rica ediyorum, sizin de evlatlarınız var. Allah rızası için duyun sesimizi. Tabii ki her insan suçlu değildir. Arkadaş kurbanları var. Suçsuz insanlara, kader kurbanlarına af istiyoruz" dedi.

“CUMHURBAŞKANINA GİDECEĞİM”

Yanlarına 3 kişinin daha katıldığını ifade eden Arpa, yol güzergahında daha da katılacakların olacağını ifade ederek, "Ben 15 Temmuz'da da köprüde mücadele ettim. Oradan başladım yürüyüşe. Bugün de buraya geldim. Arkadaşlar sonradan katıldılar bana. Daha da katılacaklar. Allah'ın izniyle Cumhurbaşkanımıza kadar gideceğim Ankara'ya. Önümüzdeki hafta sonu Ankara'ya varırım" diye konuştu.

  • EVLATLARI İÇİN YÜRÜYORLAR
  • EVLATLARI İÇİN YÜRÜYORLAR
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.