VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 7 EYLÜL CUMA

7 Eylül 2018

...................

1-Sultanbey köyü halkından Tahsin KESKİN’in eşi, İl Özel idaresinden emekli inşaat mühendisi Halit KESKİN’in annesi; Seher Keskin hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Sultanbey köyü camiinde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Musluklar köyü Fındıcak mahallesi halkından Dursun YAVUZ’un amcası, Funda ve Tuba YAVUZ’un babaları, Şerife YAVUZ’un eşi; Ahmet Yavuz hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Musluklar köyü Fındıcak mahallesi camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3- Sağlık mahallesi halkından İnci gelinliğin sahibi Arçelik’ten emekli (Merhum) İbrahim BULUT’un eşi, Mesut ve Samet BULUT’un anneleri, Cahit ve Müzeyyen ARSLAN’ın ablaları; Fatma Bulut hakkın rahmetin kavuştu. Cenazesi bugün Hacı Nakkaş camiinde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Aşağısoku mezarlığına defnedilecektir.

 

4- Nallıhan ilçesi Çalıcalan köyü halkından Ahmet KARAMAN’ın eşi, Özel idare çalışanlarından Muharrem ve Şenol KARAMAN’ın anneleri; Ayşe Karaman hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Nallıhan ilçesi Çalıcalan köyü Boraman mahallesi camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

5- (Merhum) Emine ÇİFTÇİ’nın eşi, (Merhum) İsmail ÇİFTÇİ, Tenzile ÇETİN ve Yunis ÇİFTÇİ’nin babaları; Hayrettin Çiftçi hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Seyit mahallesi Ferah camiinde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Seyit mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.