VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALAÇATI KIZ ÖĞRENCİ YURDU

2 Eylül 2018

..............................................

İstanbul’da üniversite kazanan Bolulu öğrencilerin konaklama ve yurt sorunu ortadan kalkıyor. ALAÇATI Kız Öğrenci Yurdu Bolulu öğrencilere bir çok fırsat sunuyor.

İstanbul’da üniversite okuyacak olan öğrencilerin en büyük sorunu olan yurt ve konaklama sorunu İstanbul’un gözde yurtlarından ALAÇATI Kız Öğrenci Yurdu sayesinde çözülüyor. ALAÇATI Kız Öğrenci Yurdu İstanbul’da okuyacak olan Bolulu kız öğrencilerine konaklama konusunda büyük fırsatlar sunuyor. Konumu itibarıyla üniversitelere ulaşım problemi olmayan yurtta Bolulu kız öğrencilere, konaklama ücreti ve rahatlığına kadar bir çok konuda inanılmaz imkanlar sağlanıyor. Yurt öğrencilere şu hizmetleri sağlıyor:

ALA-ÇATI KIZ ÖĞRENCİ YURDU

Alaçatı Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu tamamen öğrencilerin konforu düşünülerek, inşasından itibaren yurt binası olarak yapılmıştır. Yeni yönetmeliğe uygun, 10 katlı yurt binamızda 3-4-6 kişilik geniş ve ferah odalarımız içerisinde kişisel çalışma masaları, mini buzdolabı, tuvalet ve duş bulunmaktadır. Her odanın içinde olduğu gibi her katta da ortak kullanıma sunulmuş tuvalet ve banyonun yanında her katta ikişer bavul odası ve ayakkabı dolabı mevcuttur. Böylece ekstra yer kaplayan bavullar ve sağlıksız bir ortam oluşturabilecek ayakkabılar odaların dışında kalarak öğrencilerimizin rahatı ve hijyeni sağlanmaktadır. Odaların içindeki çalışma masalarına ek olarak ortak çalışma salonlarımız, televizyonlu dinlenme odamız, teraslarımız, geniş kantin ve yemekhanemiz ile öğrencilerimize konforlu bir hizmet sunmaktayız. 

GÜVENLİK ÖN PLANDA

Parmak iziyle giriş sağlanan binamız, 82 güvenlik kamerası  ve güvenlik görevlilerimiz tarafından 7/24 izlenmektedir. Kız çocuklarını bize emanet eden ailelerin en çok önem verdiği güvenlik konusu bizim de birinci önceliğimizdir.

ULAŞIM SORUNU YOK

Mecidiyeköy merkezinde metro, metrobüs ve otobüs duraklarına 5 dakika yürüme mesafesinde, İstanbul'un merkezinde olması, öğrencilerin değerli vakitlerini yolda, trafikte geçirmeleri yerine kendilerine daha fazla vakit ayırmalarına olanak sağlamaktadır. Merkezi lokasyonu sayesinde saat fark etmeksizin yurda güvenli bir şekilde ulaşabilen öğrencilerimizin ailelerinin gözü arkada kalmayacaktır.

5 YILDIZ OTEL LÜKSÜNDE

Öğrencilerimizin aile sıcaklığında, konforlu bir ortamda konaklaması için Alaçatı Kız Öğrenci  Yurdu çalışanları olarak elimizden gelen her şeyi yapmaktayız. İşimizi sadece "konaklama hizmeti vermek" olarak görmüyoruz elbette. Sınav dönemleri sonrasında düzenlenen eğlenceler, özel günlerde yapılan kutlamalar, sinema geceleriyle onları ev sıcaklığıyla kucaklıyoruz.

Ailelerin kızlarını güvenle bırakabilecekleri, öğrencilerimizin huzurla kalacağı bir yurt olma yolunda emin adımlarla yürüyoruz.

Yurdumuz hakkında daha detaylı bilgi almak ve odalarımızı gezerek fiyatları öğrenmek isterseniz adresimiz: Mecidiyeköy Mahallesi Oğuz Sokak no:3/1 Mecidiyeköy-Şişli/ İstanbul

Tel: 0530 627 6353 - 0530 786 6354 - (212)2322010 - (212)2122050

Ayrıca yurdumuzu web sitesinden sanal tur olarak da izleyebilir, odalarımızın içini, yemekhanemizi, çamaşırhanemizi, yurt çevresini görebilirsiniz. Bunun için web adresimiz: http://alacatikizogrenciyurdu.com

 

 

  • ALAÇATI KIZ ÖĞRENCİ YURDU
  • ALAÇATI KIZ ÖĞRENCİ YURDU
  • ALAÇATI KIZ ÖĞRENCİ YURDU
  • ALAÇATI KIZ ÖĞRENCİ YURDU
1 yorum yapılmış
  • Erkan
    2 Eylül 2018 • 05:30
    Bedavamı kalıyo Bolulu öğrenci yani tanıtıcı reklam yazdaydınız daha şık olurdu
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.