VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GEREDE MODERN ARITMA TESİSİNE KAVUŞUYOR

2 Eylül 2018

...............................................

D.S.İ Genel Müdürü Mevlüt Aydın ve beraberindeki heyet yapımı devam eden Türkiye’nin en uzun tüneli olan Gerede Işıklı regülâtörü ve Gerede evsel atık isale hattında yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere Gerede’ye geldi.

30 Ağustos 2018 Perşembe günü Gerede’ye gelerek incelemelerde bulunan Mevlüt Aydın’a Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’da eşlik etti. Belediye Başkanı Mustafa Allar “Sofular Köyü yolu üzerinde Gerede’ye 1 km mesafeli çökertme sistemli arıtma tesisi ihtiyaçlarımıza cevap vermiyordu. Ankara İçme Suyu gibi dünya çapında sayılı bir proje hayata geçerken Bakanımız Veysel Eroğlu’ndan talepte bulunmuştuk. Gerede ilçemizin evsel atıklarının, Deri ve Karma O.S.B fabrika atıklarının havzayı kirletmemesi için çok önem arz eden bir projeydi. Proje ihalesi yapıldı. Çalışmalar başladı. Biyolojik son derece modern bir arıtmaya kavuşacağız. D.S.İ. Genel Müdürü Mevlüt Aydın’la birlikte çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgiler aldık çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İlçemize, Ankara’mıza, Ülkemize hayırlı olsun” dedi.

  • GEREDE MODERN ARITMA TESİSİNE KAVUŞUYOR
  • GEREDE MODERN ARITMA TESİSİNE KAVUŞUYOR
  • GEREDE MODERN ARITMA TESİSİNE KAVUŞUYOR
2 yorum yapılmış
  • zgeredeli
    2 Eylül 2018 • 15:37
    Yalan olmasın...Ben 40 yaşındayım.30 sene önce biz o dereden şu içip balık tutardık.30 yıldır yalanlara karnımız tok.3 5 tabak esnafın kârı için binlerce kişinin hakkı yeniyor doğa katlediliyor.
  • Benmehmet
    11 Eylül 2018 • 04:04
    Bizler her yaz mevsiminde şu içerdik balık tutardık ama şuan mallarımız dahi şu içemiyor kokudan yaklaşılmıyor gereğinin yapılmasını yetkililerden yardım istiyoruz saygılarımızla arz ederim sağolun:)
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.